Deze pompoen-eiwitpannenkoekjes zijn de perfecte keuze voor een herfstbrunch.
Het is nu officieel ‘spookachtig; en het lijkt alsof iedereen zijn pompoenen vers van de patch heeft geplukt en creatief is geworden met het snijwerk. Met de hulp van @healthy_floflo serveren we het perfecte brunchrecept om die pompoenen goed te gebruiken.
Deze eiwitrijke pannenkoeken zijn ideaal om het Halloween-weekend mee te beginnen – stapel ze op en maak een heerlijk recept met veel siroop.
Serveert 1
Ingrediënten
- 70 g haver (gemengd)
- 1 theelepel. bakpoeder
- 1 theelepel. pumpkin pie spice (pompoentaart kruiden)
- 1 schep Impact Whey Protein (Vanilla)
- 100 g pompoenpuree
- 1 ei
- 40 ml melk
- 3-4 druppels Flavdrops (Vanilla)
- 1 eetl. Suikervrije Siroop (Maple)
- 1 eetl. Griekse yoghurt
- 1 theelepel. pompoenpitten
Methode
- Voeg de haver, bakpoeder, pompoentaartkruiden, eiwitpoeder, pompoenpuree, ei, melk en vanille Flavdrops toe aan een blender en maal tot een gladde massa. Je kunt ook je ingrediënten toevoegen aan een kom of kan en mengen met een staafmixer.
- Verhit een beetje caloriearme kookspray in een pan op middelhoog vuur. Als het warm is, giet je een beetje van het pannenkoekenbeslag in de pan en bak je een paar minuten aan elke kant. Haal uit de pan en herhaal met de rest van het beslag tot alles op is.
- Stapel je pannenkoeken op elkaar en garneer met een klodder Griekse yoghurt, veel siroop en een snufje pompoenpitten.