Recepten

Pompoen Eiwit Pannenkoek Recept

Deze pompoen-eiwitpannenkoekjes zijn de perfecte keuze voor een herfstbrunch.

Het is nu officieel ‘spookachtig; en het lijkt alsof iedereen zijn pompoenen vers van de patch heeft geplukt en creatief is geworden met het snijwerk. Met de hulp van @healthy_floflo serveren we het perfecte brunchrecept om die pompoenen goed te gebruiken.

Deze eiwitrijke pannenkoeken zijn ideaal om het Halloween-weekend mee te beginnen – stapel ze op en maak een heerlijk recept met veel siroop.

Serveert 1

 

Ingrediënten

Methode

  1. Voeg de haver, bakpoeder, pompoentaartkruiden, eiwitpoeder, pompoenpuree, ei, melk en vanille Flavdrops toe aan een blender en maal tot een gladde massa. Je kunt ook je ingrediënten toevoegen aan een kom of kan en mengen met een staafmixer.
  2. Verhit een beetje caloriearme kookspray in een pan op middelhoog vuur. Als het warm is, giet je een beetje van het pannenkoekenbeslag in de pan en bak je een paar minuten aan elke kant. Haal uit de pan en herhaal met de rest van het beslag tot alles op is.
  3. Stapel je pannenkoeken op elkaar en garneer met een klodder Griekse yoghurt, veel siroop en een snufje pompoenpitten.

Probeer deze pompoenrecepten ook:

5 van onze lekkerste pompoenrecepten

Recepten

5 van onze lekkerste pompoenrecepten

2021-10-27 10:00:53van Lauren Dawes

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calories 541
Total Fat 14g
Total Carbohydrates 64g
Protein 38g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.