Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Met Ham & Kaas Gevulde Pancakes| Zou jij deze Toastie Pancake proberen?

Met Ham & Kaas Gevulde Pancakes| Zou jij deze Toastie Pancake proberen?
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Elk jaar woedt het hartige pancake debat voort - zijn ze wel of niet acceptabel?

Als het op pancakes aankomt, zijn we niet kieskeurig - gestapeld, gevuld, gedoopt, we hebben ze allemaal geprobeerd - dus we grepen de kans om een ​​heerlijke hartige optie uit te proberen.

Ham & Cheese is een klassieke combinatie die heerlijk is in een tosti, zo simpel als het is. Nu, dankzij receptkoningin @healthy_floflo, kun je genieten van deze heerlijke, druipende vulling in je stapel protein pancakes. Niet overtuigd? Geef ze een kans, we denken niet dat je teleurgesteld zult zijn.

Maakt 4 pancakes

https://youtu.be/hPiQAzvMBIc

Ingrediënten

Methode

  1. Voeg in een kom de Protein Pancake Mix toe en voeg dan geleidelijk beetje bij beetje de melk toe tot het beslag een spoor achterlaat.
  2. Giet ongeveer 2 eetlepels beslag in een hete pan, voeg de plakjes ham en kaas toe en sluit af met nog een eetlepel pannenkoekenmix. Laat 1-2 minuten koken en draai dan om.
  3. Herhaal dit tot je een stapel heerlijke hartige pannenkoeken hebt! Serveer met een scheutje BBQ-suikervrije saus om het af te maken.

Voedingswaarde per pancake:

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein