Recepten

Hoe je de hele dag pancakes eet

Met Valentijnsdag achter de rug, ben je waarschijnlijk op zoek naar een andere reden om de dag door te brengen met alles wat zoet en chocoladeachtig is. Het is koud buiten en je wilt deze Pancake Day alleen maar genieten van verrukkelijke pancakes.

Nou, wat als we je vertelden dat je de hele dag pancakes kunt eten. We weten dat je als volwassene kunt beslissen om dit sowieso te doen, maar misschien wil je het door elkaar halen zodat ze nog steeds aanvoelen als 3 volwaardige maaltijden (plus misschien wat minipancakeksnacks …)

Hier lees je hoe je de hele dag pancakes eet en je niet verveelt.

Ontbijt

Pancake Cereal

De meesten van ons beginnen onze dag graag met een lekkere kom ontbijtgranen – het is een eenvoudige en zoete traktatie om de dag te beginnen. Dus waarom zou je geen pancakes opnemen in deze ontbijttraditie?

Bekijk dit pancake cereal recept dat je tot de lunch op de been houdt met bananen en een scoop Impact Whey Protein in de mix.

Protein Pancake Cereal — You NEED This Breakfast In Your Life

Recepten

Protein Pancake Cereal — You NEED This Breakfast In Your Life

2020-06-02 14:00:02van Lauren Dawes

Peanut Butter Stuffed Stack

Als je op zoek bent naar meer stapel voor je ontbijt, dan mag je deze stapel pancakes gevuld met pindakaas niet missen. We hebben besloten dat het niet genoeg is om het gewoon over de bovenkant te sprenkelen, het moet ook in het midden van de pancake zitten.

Boordevol eiwitten en gezonde vetten, is dit het ontbijt van kampioenen dat je klaarstoomt voor een zware dag pancakes eten.

Peanut Butter Stuffed Protein Pancakes

Recepten

Peanut Butter Stuffed Protein Pancakes

2020-11-27 06:00:31van Lauren Dawes

Snack

Protein Pancake Dippers

De meesten van ons kunnen het niet redden tussen de maaltijden door zonder een goede snack, dus hebben we de snack van je dromen voor je uitgezocht om deze zware dinsdag door te komen. Het gaat om pancakes (natuurlijk …), een flinke portie siroop en veel spek – wat wil je nog meer?

Protein Pancake Dippers | Klaar voor een game-changing recept?

Recepten

Protein Pancake Dippers | Klaar voor een game-changing recept?

2021-02-16 07:00:42van Lauren Dawes

Lunch

Gerookte Zalm Pancakes

Voordat je hartige pancakes wegdoet, wil je eerst dit recept proberen. Deze pancakes met gerookte zalm zitten boordevol eiwitten en spinazie die rijk is aan micronutriënten, plus een gezonde lepel crème fraîche, en helpen je zeker de middag door.

Spinazie Protein Pancakes met Zalm & Crème Fraîche

Recepten

Spinazie Protein Pancakes met Zalm & Crème Fraîche

2021-02-12 20:00:08van Myprotein

Diner

Met Ham en Kaas Gevulde Pancakes

Het zou absoluut heiligschennis zijn om hartige pancakes te noemen zonder er wat kaas in te gooien. Maar we hebben meer dan alleen wat over een middelmatige pancake strooien. We hebben het over ham. En. Kaas. Gevuld. In. Een pancake. WAUW.

Als dit niet het diner van je dromen is, wat dan wel?

Met Ham & Kaas Gevulde Pancakes| Zou jij deze Toastie Pancake proberen?

Recepten

Met Ham & Kaas Gevulde Pancakes| Zou jij deze Toastie Pancake proberen?

2021-02-15 18:00:00van Lauren Dawes

Dessert (omdat je nog niet genoeg hebt gehad …)

Pecantaart Pancake Stack

Als je op dit punt nog niet genoeg hebt van pancakes, dan zijn we in de eerste plaats ongelooflijk onder de indruk. Ten tweede is deze stapel het sensationele dessert waarvan je niet wist dat je het nodig had. Wat nog belangrijker is, het is doodeenvoudig om te maken met onze Protein Pancake Mix.

Gegarneerd met banaan, pecannoten en suikervrije siroop kun je bijna doen alsof het ook goed voor je is …

Banana Pecan Protein Pancakes Met Gooey Chocolade Saus

Recepten

Banana Pecan Protein Pancakes Met Gooey Chocolade Saus

2021-02-13 10:00:32van Jennifer Blow

Bericht om mee naar huis te nemen

Zie je? Het is gemakkelijker dan je dacht om de hele dag lekkere pancakes te eten. Van zoet tot hartig, de pancake is een veelzijdige maaltijd die met een beetje fantasie tot alles kan worden gemaakt. Sterker nog, onze recepten zitten boordevol eiwitten en lekkernijen, zodat je je gezicht vol kunt proppen wetende dat ze ook iets goeds doen.Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Schrijver en Expert

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.