Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Protein Pancake Dippers | Klaar voor een game-changing recept?

Protein Pancake Dippers | Klaar voor een game-changing recept?
Lauren Dawes
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Je zult nooit meer dezelfde pancake day hebben, vertrouw ons maar.

Af en toe komt er een echt game-changing recept langs om je routine door elkaar te halen - en dit is er zeker een van. Deze geweldige protein pancake dippers van Niall Kirkland zijn om te smullen.

Waarom zou je nog een doorsnee stapel pancakes maken als je deze magische pancake dippers met buikspek kunt maken en ze dan als eetbaar bestek kunt gebruiken om zoveel mogelijk van onze Suikervrije Siroop op te scheppen? Het is een no-brainer.

Maakt 5 dippers

https://youtu.be/Zuhp0HwSOQ0

 

Ingrediënten

Voor de pannenkoekenmix:

Voor de dippers:

Methode

  1. Voeg eerst alle pannenkoekingrediënten toe aan een blender en blitz tot een gladde massa.
  2. Verhit een beetje kokosolie in een pan met antiaanbaklaag en voeg de spekreepjes toe. Bak 2-3 minuten aan elke kant tot ze krokant zijn, haal uit de pan en dep met keukenpapier om overtollige olie op te nemen.
  3. Maak de pan schoon en voeg nog een kleine hoeveelheid kokosolie toe. Voeg een stuk spek toe aan de pan en schep het pannenkoekenmengsel rond en over het spek totdat het helemaal bedekt is met een reep. Laat 2 minuten koken voordat je het omdraait en kook dan nog eens 2 minuten aan die kant.
  4. Herhaal dit proces totdat al het spek en pannenkoekenmengsel is gebruikt. Bestrooi met een beetje poedersuiker en doop in een hele lading Suikervrije Siroop. Mind blown.

Voedingswaarde per dipper:

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein