Het wordt steeds moeilijker om ’s ochtends uit bed te komen, maar dit ontbijt zal je zeker helpen.
Wie houdt er niet van pancakes? Niall Kirkland tilt deze pancakes naar een hoger niveau met onze heerlijke pindakaas. Omdat het niet genoeg is om pindakaas slechts als topping te hebben, toch?
Dik, luchtig en druipend van de verukkelijke pindakaas, zijn deze pannenkoeken een gegarandeerde manier om je dag goed te beginnen.
Goed voor 2 porties
Ingrediënten
- 50 g havermeel (gemengde haver)
- 1 scoop Impact Whey Protein (Vanilla)
- ½ theelepel. bakpoeder
- 1 theelepel. kaneel
- Een snufje zeezout
- 1 banaan (gepureerd)
- 1 ei
- 1 eetl. All-Natural Peanut Butter
- 100 ml melk
- Kokosolie (om te frituren)
- 6 theelepels. All-Natural Peanut Butter (voor het vullen van je pannenkoeken)
Optionele toppings:
- Bessen
- Gehakte noten
- Suikervrije siroop
Methode
- Meng alle droge ingrediënten in een grote kom.
- Voeg vervolgens de natte ingrediënten toe en meng tot er geen klontjes meer zijn. Als alternatief kun je alle ingrediënten toevoegen aan een blender en blitz.
- Verhit een kleine hoeveelheid kokosolie in een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur.
- Voeg ongeveer ¼ van je pannenkoekmengsel toe aan de pan en beweeg de pan vervolgens om je pannenkoek in een cirkel te vormen. Laat 2-3 minuten bakken.
- Voeg met een theelepel de pindakaas toe aan de pannenkoek, verdeel het met je lepel en bedek met wat meer pannenkoekenmengsel.
- Draai je pannenkoek om en bak nog eens 2-3 minuten en haal hem dan uit de pan. Herhaal dit totdat je je pannenkoekenmengsel op is.
- Stapel je pannenkoeken op elkaar en bedek ze met je favoriete toppings – we raden een handvol bessen, gehakte noten en een scheutje suikervrije siroop aan.