Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Peanut Butter Stuffed Protein Pancakes

Peanut Butter Stuffed Protein Pancakes
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Het wordt steeds moeilijker om 's ochtends uit bed te komen, maar dit ontbijt zal je zeker helpen.

Wie houdt er niet van pancakes? Niall Kirkland tilt deze pancakes naar een hoger niveau met onze heerlijke pindakaas. Omdat het niet genoeg is om pindakaas slechts als topping te hebben, toch?

Dik, luchtig en druipend van de verukkelijke pindakaas, zijn deze pannenkoeken een gegarandeerde manier om je dag goed te beginnen.

Goed voor 2 porties

https://youtu.be/C-lsw4WMGDs

 

Ingrediënten

Optionele toppings:

Methode

  1. Meng alle droge ingrediënten in een grote kom.
  2. Voeg vervolgens de natte ingrediënten toe en meng tot er geen klontjes meer zijn. Als alternatief kun je alle ingrediënten toevoegen aan een blender en blitz.
  3. Verhit een kleine hoeveelheid kokosolie in een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur.
  4. Voeg ongeveer ¼ van je pannenkoekmengsel toe aan de pan en beweeg de pan vervolgens om je pannenkoek in een cirkel te vormen. Laat 2-3 minuten bakken.
  5. Voeg met een theelepel de pindakaas toe aan de pannenkoek, verdeel het met je lepel en bedek met wat meer pannenkoekenmengsel.
  6. Draai je pannenkoek om en bak nog eens 2-3 minuten en haal hem dan uit de pan. Herhaal dit totdat je je pannenkoekenmengsel op is.
  7. Stapel je pannenkoeken op elkaar en bedek ze met je favoriete toppings - we raden een handvol bessen, gehakte noten en een scheutje suikervrije siroop aan.

Voedingswaarde informatie

Calorieën440
Totaal vet22g
Totaal koolhydraten36g
Eiwit22g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein