Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Banana Pecan Protein Pancakes Met Gooey Chocolade Saus

Banana Pecan Protein Pancakes Met Gooey Chocolade Saus
Jennifer Blow
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Jennifer Blow

Wil je je eiwitinname opvoeren zonder de calorieën te verhogen?

Deze heerlijke protein pancakes met banaan-pecannoten zijn de perfecte traktatie boordevol eiwitten voor het ontbijt of gewoon als tussendoortje, zonder het hebben van een schuldgevoel.

Maakt: 8 pannenkoeken

Ingrediënten

Pancakes:Chocolade saus:Toppings:
  • 1 banaan (in plakjes)
  • Handvol pecannoten (geroosterd)

Methode

1. Doe een beetje kokosolie in een pan en zet op middelhoog tot hoog vuur.

2. Klop de pancake mix met de melk en laat 10 minuten staan.

3. Vervolgens, pancake voor pancake, giet het beslag in de pan, draai het na ongeveer 60 seconden om.

Tip: Voor een super dikke pancake: als je eenmaal de pancake mix in de pan hebt gedaan, wacht je ongeveer 30 seconden en giet je er nog wat beslag overheen

Voor de chocoladesaus:

1. Klop voor de kleverige chocoladesaus de amandelboter, cacaopoeder en suikervrije siroop door elkaar en voeg langzaam melk toe tot deze gietbaar (maar nog steeds dik) wordt.

2. Zodra de pancakes gaar zijn, stapel ze op met plakjes banaan en pecannoten ertussen en giet je de hemelse chocoladesaus over het geheel.

Voedingswaarde informatie

Calorieën141
Totaal vet7g
Totaal koolhydraten9g
Eiwit12g
Jennifer Blow
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Jennifer Blow

Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.

Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.

myprotein