Recepten

High-Protein White Chocolate Peanut Butter Cups

Met slechts 4 eenvoudige ingrediënten kunnen deze zelfgemaakte peanut butter cups van Niall Kirkland niet eenvoudiger te maken zijn – ideaal als je iets zoets wilt om je trek in te stillen, zonder te ver van je trainingsplan af te wijken.

Met een heerlijk zachte, romige witte chocoladecoating en een rijk, nootachtig centrum, kunnen we gewoon geen genoeg krijgen van deze heerlijke lekkernijen. Elk bevat ook een indrukwekkende 14 g eiwit, waardoor ze een serieus smakelijke snack zijn om je te helpen je dagelijkse eiwitdoelen te halen.

We garanderen dat je workouts een beetje dragelijker zullen zijn als deze eiwitrijke peanut butter cups aan het einde op je staan te wachten.

Maakt 6

 

Ingrediënten

Methode

  1. Maak eerst een cupcaketray met 6 cakevormpjes. Smelt vervolgens de helft van de witte chocolade en giet een laag in elke cakevorm. Koel in de koelkast tot het is uitgehard.
  2. Meng nu de gesmolten pindakaas, vanille whey en ahornsiroop – je zou een behoorlijk stevige, bijna deegachtige consistentie moeten krijgen. Verdeel dit over de 6 cupcakevormpjes bovenop de witte chocolade laag.
  3. Voeg de resterende gesmolten witte chocolade toe aan de pindakaasvulling en laat opnieuw in de koelkast opstijven, voor ongeveer 1 uur.
  4. Geniet direct of bewaar in de koelkast voor als je trek hebt in iets zoets.

Probeer deze chocoladerecepten ook:

7 heerlijke eiwitrijke chocoladerecepten

Recepten

7 heerlijke eiwitrijke chocoladerecepten

2021-04-21 16:00:50van Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.