0 Winkelmandje

Er zijn op dit moment geen producten in jouw winkelmandje

Recepten

High Protein Vegan Meals | Thai Jungle Curry

Maak deze romige Thaise jungle-curry en verhoog je eiwitinname met onze intens smakelijke eiwitkruiden. De perfecte mix van geurige gember, knoflook en citroengras en super eenvoudig te maken – onze eiwitrijke veganistische maaltijden zullen aan al je verlangens voldoen.

Serveert:2

Ingrediënten

  • 1 eetl. Thaise jungle currypasta
  • 1 eetl. Coconut Oil
  • 1 witte ui (in stukjes gesneden)
  • 400 ml kokosmelk (probeer minder vet variant om de calorieën laag te houden)
  • 1 aubergine (in blokjes gesneden)
  • 100 g peultjes
  • 200 g groene linzen uit blik (uitgelekt)
  • 200 g kikkererwten uit blik (uitgelekt)
  • Handvol verse basilicumblaadjes om te garneren

Methode

1. Verhit de kokosolie in een pan op middelhoog vuur en doe de gesneden uien erin tot ze zacht zijn

2. Voeg kokosmelk en currypasta toe en roer goed

3. Voeg de aubergine en peultjes toe aan het mengsel, roer, zet het vuur laag en laat 15 tot 20 minuten sudderen of tot de saus is ingedikt en de groenten gaar zijn

4. Voeg als laatste de uitgelekte groene linzen en kikkererwten toe en roer, laat nog 5 minuten op het vuur staan, schep in kommen, garneer met verse basilicumblaadjes en geniet!

High Protein Vegan Meals | Thai Jungle Curry

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calorieën 455kcal 126 Calorieën uit vetten
% Dagelijkse hoeveelheid *
Aantal vet14g22%
Aantal koolhydraten53g18%
Eiwitten28g56%


Jennifer Blow

Jennifer Blow

Schrijver en Expert

Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.

Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.