Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Fluffy Maca Vegan Protein Pancakes

Fluffy Maca Vegan Protein Pancakes
Jennifer Blow
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Jennifer Blow

Uiteraard maakt Stefanie voor ons haar meest luchtige vegan pancakes ooit.

Veganistische diëten zijn populairder dan ooit. En met de toevoeging van zoveel geweldige veganistische alternatieven voor vlees en zuivelproducten, evenals veganistische recepten om van te watertanden, is er geen reden om geen veganistische maaltijden uit te proberen.

Deze luchtige vegan maca-pancakes, bedacht door Naturally Stefanie, zijn snel en gemakkelijk te maken en zitten boordevol eiwitten.

Ze zijn ook rijk aan micronutriënten dankzij het maca-poeder dat vitamine C, B6 en ijzer bevat.

Ingrediënten

Maakt 6-8 kleine pancakes

Toppings:

Methode

1. Combineer eerst alle ingrediënten behalve de toppings in een blender en meng tot een gladde massa. De banaan fungeert als de vervanger voor ei om alle ingrediënten samen te binden.

2. Voeg vervolgens kokosolie toe aan een pan en zet op middelhoog tot hoog vuur.

3. Giet het beslag eruit (ongeveer 2-3 eetlepels per keer). Bak tot de randen goudbruin beginnen te worden, draai dan voorzichtig om en bak nog een minuut of zo aan de andere kant. Herhaal voor het resterende beslag.

4. Zodra je je stapel hebt, bedek je deze met banaan, cacaonibbels en ahornsiroop. Enjoy!

Genoten van deze pancakes?

PROBEER DEZE OOK:

Voedingswaarde informatie

Calorieën89
Totaal vet2g
Totaal koolhydraten11g
Eiwit7g
Jennifer Blow
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Jennifer Blow

Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.

Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.

myprotein