Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Eiwit Pannenkoeken Wafels en ijs Recept

Eiwit Pannenkoeken Wafels en ijs Recept
Jennifer Blow
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Jennifer Blow

Benieuwd wat je nog kunt doen met onze Protein Pancake Mix?

Vraag je niet meer af, en zeg hallo tegen dit heerlijke amandel ijs pancake recept.

Het enige extra dat je nodig hebt, is een beetje kokosolie en een goedkope siliconen wafelvorm (of een wafelijzer als je die hebt) om dit decadente, macrovriendelijke dessert te maken.

Serveren
4

Ingrediënten

Instructies

1.

Klop in een mengkom de Eiwitroomijs Mix en 50 ml melk door elkaar.

2.

Giet in een Tupperware-doos en vries 2-3 uur in, af en toe opkloppen om ijskristallen te voorkomen.

 

3.

Als het ijs bijna klaar is, is het tijd om je eiwitwafels te maken! Klop Protein Pancake Mix met 100 ml melk en gesmolten kokosolie tot er geen klontjes meer zijn.

4.

Giet het beslag in een siliconen wafelvorm (of gebruik een wafelijzer als je er een hebt). Als je een siliconen wafelvorm gebruikt, plaats dan een bakplaat met een gewicht erop (zoals een ovenvaste schaal) zodat de wafels niet rijzen.

5.

Bak op 220 °C of 200 °C voor hetelucht gedurende 9-10 minuten of tot ze goudbruin zijn aan de randen.

 

6.

Haal uit de vorm, serveer met eiwitijs en besprenkel met gesmolten chocolade. Geniet!

Jennifer Blow
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Jennifer Blow

Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.

Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.

myprotein