Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Eiwit Biscuit Mug Cake

Eiwit Biscuit Mug Cake
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Probeer deze Eiwit Biscuit Mug Cake voor puur genot.

Zoek niet verder naar het toetje van je dromen, het is hier. Als je elke keer in de keukenk zoekt naar iets zoets na het eten, dan is dit iets voor jou. Die wandelingen naar de supermarkt zijn na dit recept zeker voorbij..

Het recept is gemaakt met twee van onze favoriete innovaties - onze Protein spread met witte chocolade en onze heerlijke Eiwit Biscuitjes (die de winnaar waren van de ‘Best Protein Treat’ in de UK Men's Health Sports Nutrition Awards 2018). Waar wacht je nog op?

Zo maak je dit meesterwerk.

Maakt 1

https://youtu.be/jcA_7nHmXtE

Ingrediënten

Optionele extra's:

  • Geraspte chocolade
  • Gesneden Aardbei

Methode

  1. Verkruimel eerst een Eiwit Biscuitje zodat je kleine stukjes overhoudt. Voeg deze vervolgens toe aan een magnetronbestendige mok.
  2. Voeg nu de melk, Protein Spread en bakpoeder toe en gebruik een vork om het te combineren. Je zou een dik, plakkerig mengsel moeten krijgen.
  3. Eenmaal volledig gemixed, plaats je demok in de magnetron gedurende 90 seconden op 800 watt. De timing kan variëren afhankelijk van je magnetron, dus we raden aan om de mokcake in de gaten te houden. Vanwege het dichte mengsel zal het niet zoveel stijgen, dus pas op dat je het niet té gaar maakt.
  4. Haal het uit de magnetron en laat ze minstens twee of drie minuten afkoelen voordat je het eet. Maak af met geraspte chocolade en een gesneden aardbei om het geheel te perfectioneren. Geniet ervan!

Voedingswaarde informatie

Calorieën271
Totaal vet16g
Totaal koolhydraten15g
Eiwit13g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein