Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Crème Brulée Protein Ice Cream | World’s Kitchen

Crème Brulée Protein Ice Cream | World’s Kitchen
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

We vieren onze favoriete smaken van over de hele wereld in ons World’s Kitchen-assortiment.

Je kunt op dit moment misschien niet zoveel reizen als je zou willen, maar we zijn er om ervoor te zorgen dat je nog steeds kunt genieten van de smaken waar je van houdt van over de hele wereld. Verbreed je horizon en stel nieuwe smaken op de proef met ons World’s Kitchen-assortiment - ideaal om je dagelijkse voeding op te schudden.

Het valt niet te ontkennen dat de Fransen weten hoe ze een toetje moeten maken. Rijk en smaakvol, crème brulée (wat letterlijk verbrande room betekent) is een traditionele zoete traktatie uit Frankrijk met een gladde custardbodem met een hard gekarameliseerde suikerlaag.

Onze Impact Whey Protein met crème brulée-smaak is de perfecte manier om van zo'n heerlijke smaak te genieten - zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het ongedaan maken van je zuurverdiende progressie. Het is geweldig als een pure eiwitshake op zichzelf met melk of water, of, als je er zin in hebt, waarom probeer je dan niet een heerlijk eiwitijsje te maken?

Dit crème brulée-ijs is heerlijk zacht en gemaakt met slechts een paar simpele ingrediënten en zal de trek na het eten zeker stillen. Kijk nu hoe je het kunt maken.

2 porties

https://youtu.be/-0otminDLf8

 

Ingrediënten

Methode

  1. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine of blender en blitz tot een gladde massa.
  2. Doe in een vriesvaste bak, zoals een bakblik of Tupperware, en vries in tot het hard is (minimaal 4 uur).
  3. Om te serveren: schep eruit en werk af met je favoriete toppings - we zijn gegaan voor verse aardbeien.

Voedingswaarde informatie

Calorieën363
Totaal vet10g
Totaal koolhydraten49g
Eiwit20g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein