Cookie Dough als ontbijt? Ja, dat lees je goed.
Dit ongelooflijke recept van @fitwaffle maakt de kinderdroom van een toetje als ontbijt waar. En dankzij de goede voedingswaarde krijg je ook je macro’s binnen.
Boordevol verkwikkende koolhydraten en 6 g eiwit per stuk, het is de perfecte brandstof voor een ochtend gym sessie en al je andere dagelijkse activiteiten. Je zult halverwege de ochtend niet naar de koekjes grijpen, dat is zeker.
Het is een heerlijk smakend recept dat ook volledig plantaardig is – gebruik gewoon je favoriete veganistische melk en veganistische yoghurt in Griekse stijl. De kers op de taart zijn de royale stukjes van onze heerlijke Vegan Protein Chocolate, die is verrijkt met plantaardige eiwitten.
Begin je ochtend hiermee en je bent klaar voor een goede dag. Vertrouw ons.
- Porties
- 9
Ingrediënten
- 100 g havermout
- 80 g Instant Oats
- 50 g gegranuleerde zoetstof
- 2 tl bakpoeder
- 250 g veganistische Griekse yoghurt
- 250 ml zuivelvrije melk
Method
Verwarm de oven voor op 180C.
Voeg eerst de haver, instant haver, zoetstof en bakpoeder toe aan een grote kom en meng tot het gecombineerd is.
Meng in een aparte kom de yoghurt, vegan melk en vanille-extract.
Giet het droge mengsel voorzichtig in de kom met het melk-yoghurtmengsel en roer goed om het gelijkmatig te mengen.
Voeg de stukjes Vegan Protein Chocolate toe, bewaar een paar stukjes om bovenop te leggen.
Giet het mengsel in een met bakpapier beklede bakvorm en gebruik een spatel om het glad te strijken zodat je een vlakke bovenkant hebt. Leg de overgebleven chocoladestukjes erop.
Bak 20-25 minuten in de oven en snij dan in 9 gelijke stukken.
Voedingswaarde facts
Hoeveelheid per portie
Calorieën | 227 |
---|---|
Aantal vet | 10g |
Aantal koolhydraten | 29g |
Eiwitten | 6g |