Recepten

Cinnamon Danish Overnight Oats

Dit is een zoete en eenvoudige ontbijtoplossing waar je keer op keer op kunt terugvallen.

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke ontbijtoptie die je keer op keer kunt gebruiken, dan is dit recept iets voor jou. Deze Cinnamon Danish met Impact Whey Protein-smaak is niet alleen heerlijk, maar zit vol met 54g eiwit, perfect om je te helpen je dagelijkse macrodoelen te bereiken.

Deze heerlijk smakende lekkernijen zijn vol van smaak en zijn een verfrissende verandering ten opzichte van traditionele overnight oats, en kiezen voor de eiwitrijke versie is een gemakkelijke manier om het eiwitgehalte te verhogen.

Ingrediënten

Optionele topping: Suikervrije Siroop (Butterscotch)

Ter decoratie: ginger bread koekjes

Method

  1. Verkruimel eerst de tarwekoekjes in een kom of de afsluitbare container waarin ze een nacht worden bewaard.

  2. Voeg een scheutje havermelk toe – net genoeg om het mengsel te bevochtigen maar niet helemaal te bedekken.

  3. Voeg in een aparte kom de Griekse yoghurt en eiwitpoeder toe en roer tot een gladde massa en tot het gecombineerd is.

  4. Giet de yoghurttopping bovenop de Weetabix en strijk glad tot een gelijkmatige laag. Als je er zin in hebt, voeg dan suikervrije butterscotchsiroop en gingerbread koekjes toe voor de perfecte finishing touch.

  5. Laat een nachtje opstijven in de koelkast en geniet!

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calorieën 480
Aantal vet 5.2g
Aantal koolhydraten 50g
Eiwitten 54g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.