Deze eiwitrijke fro-yo-bekers zijn de ideale traktatie na de training.
Volg dit eenvoudige recept van Niall Kirkland voor heerlijk romige, pindakaasachtige kopjes goedheid. De cups zijn een leuke en eenvoudige manier om een verfrissende boost van eiwitten in je dieet te krijgen – vooral ideaal om je af te koelen na een zware trainingssessie.
Het beste deel is dat ze in een mum van tijd kunnen worden gemaakt en in de vriezer kunnen worden bewaard voor wanneer je maar wilt!
Bovendien kun je met een paar eenvoudige aanpassingen dit recept eenvoudig je eigen recept maken – voeg gewoon een schepje van je favoriete smaak whey toe, experimenteer met een paar FlavDrops in het yoghurtmengsel of meng de bessen die je hebt gebruikt om ze te bedekken.
Maakt 16
Ingrediënten
- 500 g magere Griekse yoghurt
- 1 schep Impact Whey Protein (Vanille)
- 1 eetl. honing (of suikervrije siroop)
- 100g Puur Natuur pindakaas
- 1 spijsverteringskoekje (verkruimeld)
- 50 g bosbessen (4 per kopje)
Methode
- Maak eerst een muffinbakje met cakevormen.
- Meng in een grote kom de Griekse yoghurt, eiwit en honing tot je een glad mengsel zonder klontjes hebt.
- Verdeel het mengsel vervolgens gelijkmatig over de bakjes in je muffinbakje.
- Smelt vervolgens de pindakaas in de magnetron gedurende 40-60 seconden en plaats dan een theelepel bovenop elke kop, gevolgd door bosbessen en vervolgens een strooi biscuitkruimels.
- Zet je kopjes in de vriezer en laat ze minstens 2 uur invriezen. Geniet!