Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Appeltaart ontbijtje | Eiwitrijk & boordevol Vezels

Appeltaart ontbijtje | Eiwitrijk & boordevol Vezels
Myprotein
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Myprotein

Een ontbijt, het belangrijkste eetmoment om je dag  goed te starten. Met dit ‘appeltaart ontbijtje’ begin je jouw dag niet alleen goed, maar geniet je ook nog eens van een heerlijke kom vol smaken sensaties. Het ‘appeltaart ontbijtje’ zorgt ervoor dat je lang een verzadigd gevoel ervaart, doordat het gemaakt is van havermout, een product boordevol vezels (een portie bevat 7 gram vezels).

Door het toevoegen van de Impact Whey Protein Cinnamon Danish krijgt je ontbijt een heerlijke, romige, kaneel smaak en daarnaast bevat je ontbijt ook nog is veel eiwitten. De basis van het  ‘appeltaart ontbijtje’ kan je aanvullen met warme appel bestrooid met kaneel om nog meer smaak en een bite aan je ontbijt te geven.

Het ‘appeltaart ontbijtje’ bevat slechts 250 calorieën en door het toevoegen van de Impact Whey bevat het dit ontbijt maar liefs 17 gram eiwit.

Dit recept is gemaakt door Lotte.

Ingrediënten

Instructies

1.

Voeg de havermout toe aan een kom en voeg vervolgens water of melk toe. Zet dit voor circa 1 minuut in de magnetron tot dat de havermout dikker is geworden (mag nog waterig zijn).

2.

Voeg daarna de Cinnamon danish Impact Whey toe (hierdoor wordt de havermout al minder waterig).

3.

Ondertussen snijd je een appel in stukjes, bestrooi je deze met kaneel en verwarm je de appel in een koekenpan.

4.

Wanneer de appel wat zachter is geworden en je de smaak van appeltaart al kan ruiken in de pan, voeg je de stukjes appel toe aan je kom met havermout!

Voedingswaarde informatie

Calorieën250
Totaal vet3g
Verzadigd vet1g
Totaal koolhydraten37g
Vezels7g
Eiwit17g
Myprotein
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Myprotein
myprotein