Recepten

5 van onze lekkerste pompoenrecepten

Je pompoenen snijden voor Halloween is nog maar het begin…

De dagen worden korter en de dikke truien gaan weer aan, wat maar één ding betekent: de herfst is aangebroken. Hoezeer we de zon ook missen, we moeten toegeven dat we enthousiast beginnen te worden over de overgang naar feel-good comfortfood en gerechten die zijn ontworpen om je van binnenuit te verwarmen. En natuurlijk is er Halloween om ons in de stemming te houden.

We zijn er allemaal voor om creatief aan de slag te gaan met het snijden van pompoenen, maar zoveel mensen raken overenthousiast en missen het hoofdevenement volledig, waarbij die heerlijke binnenkant goed wordt gebruikt. Er zijn zoveel ongelooflijk smakelijke recepten te maken deze Halloween, bekijk ze hieronder.

1. Halloween Protein Pumpkin Muffins

Deze eenvoudige muffins zijn een zoete lekkernij die je zal helpen je dagelijkse eiwitinname aan te vullen. Zo blijf je ook met Halloween je spieren van voldoende bouwstoffen voorzien. Wat wil je nog meer?

Recept hier.

2. Pumpkin Thai Red Curry

Dit is de perfecte stevige maaltijd om van te genieten op een koude avond. Gemaakt met veel aromatische kruiden en rijke smaken, het is een recept dat je tijdens de wintermaanden zult hergebruiken, dat garanderen we.

Recept hier.

3. Pumpkin Blueberry Pancakes

Een ontbijtidee met Halloween-thema nodig? Natuurlijk heb je dat nodig. Deze pompoenpannenkoekjes zijn gezond én onweerstaanbaar zoet, plus ze leveren een eiwitboost om je trainingsvoortgang te ondersteunen.

Recept hier.

4. Pompoen eiwitrepen

Pompoen is de smaak waar iedereen het over heeft zodra september begint en met een zeer goede reden. Je wilt altijd een voorraad van deze eiwitrepen bij de hand hebben.

Recept hier.

5. Plantaardige Pompoen Proteïne Pannenkoeken

Het is tijd om seizoensgebonden te worden met je pancakes – deze veganistische pannenkoeken zijn verpakt in een enorme 26 g eiwit per portie, waardoor ze een serieus lekkere manier zijn om die spieren te ondersteunen. Het was nog nooit zo eenvoudig om aan je eiwitbehoefte te voldoen met alleen plantaardige ingrediënten.

Recept hier.

Op zoek naar meer heerlijke recepten? Probeer deze ook:

Mini Cheese cakes

Recepten

Mini Cheese cakes

2021-10-18 07:00:33van Myprotein

Eiwit Mug Cake Recepten | 6 zoete & simpele ideeën

Recepten

Eiwit Mug Cake Recepten | 6 zoete & simpele ideeën

2021-09-30 12:00:51van Lauren Dawes

Chocolate Hazelnut Flapjacks

Recepten

Chocolate Hazelnut Flapjacks

2021-10-06 07:00:18van Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.