Ga door naar belangrijkste inhoud
Mentale kracht

Warming up afspeellijst | Kom in de stemming om je sessie een boost te geven

Warming up afspeellijst | Kom in de stemming om je sessie een boost te geven
Joni McMullen
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Joni McMullen

Laten we eerlijk zijn. De helft van de strijd om naar de sportschool te gaan, is om jezelf daar te krijgen. Maar maak je geen zorgen, we hebben iets om je in de stemming te brengen.

Onze warming-up playlist is ontworpen om je in beweging te krijgen. Dus zet het volume hoger en laat je spieren trainen met enkele van je favoriete artiesten.

Madonna en Kendrick Lamar zorgen ervoor dat je klaar bent om enkele PR's te verpletteren, en Desmond Dekker en The Dramatics geven je het gevoel dat je alles aankunt.

https://open.spotify.com/playlist/0EqCdqnc3yrB7V9lVEi5jF?si=5016d15fc1dc4ddc

Bereid je voor als een professional

Opwarmen gaat niet alleen over in de zone komen, het gaat ook over het voorkomen van blessures en jezelf klaarstomen om je trainingsdoelen te verpletteren. De PT-gids voor opwarmen zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd voelt en klaar bent om alles aan te pakken wat je training je te bieden heeft.

Krijg de juiste hulp voor je doelen

En vergeet niet dat de juiste pre-workout het verschil kan maken als het gaat om het bereiken van je doelen. Bekijk onze uitleg om erachter te komen welke pre-workout geschikt is voor jou.

Bericht om mee naar huis te nemen

Opwarmen is essentieel, maar dat betekent niet dat het saai hoeft te zijn. Met een beetje creativiteit kan het heel leuk worden.

Zorg dat je pre-workout op punt staat, leer hoe je goed voor je lichaam zorgt en maak het af met een geweldige afspeellijst waar je energie van krijgt. Laten we gaan.

Joni McMullen
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Joni McMullen
myprotein