Mentale kracht

Warming up afspeellijst | Kom in de stemming om je sessie een boost te geven

Laten we eerlijk zijn. De helft van de strijd om naar de sportschool te gaan, is om jezelf daar te krijgen. Maar maak je geen zorgen, we hebben iets om je in de stemming te brengen.

Onze warming-up playlist is ontworpen om je in beweging te krijgen. Dus zet het volume hoger en laat je spieren trainen met enkele van je favoriete artiesten.

Madonna en Kendrick Lamar zorgen ervoor dat je klaar bent om enkele PR’s te verpletteren, en Desmond Dekker en The Dramatics geven je het gevoel dat je alles aankunt.

Bereid je voor als een professional

Opwarmen gaat niet alleen over in de zone komen, het gaat ook over het voorkomen van blessures en jezelf klaarstomen om je trainingsdoelen te verpletteren. De PT-gids voor opwarmen zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd voelt en klaar bent om alles aan te pakken wat je training je te bieden heeft.

Hoe je moet opwarmen om blessures te voorkomen en optimaal te trainen

Training

Hoe je moet opwarmen om blessures te voorkomen en optimaal te trainen

2021-02-05 14:00:15van Scott Whitney

Krijg de juiste hulp voor je doelen

En vergeet niet dat de juiste pre-workout het verschil kan maken als het gaat om het bereiken van je doelen. Bekijk onze uitleg om erachter te komen welke pre-workout geschikt is voor jou.

9 pre-workouts voor een zweterige sessie

Supplementen

9 pre-workouts voor een zweterige sessie

2022-01-24 20:00:42van Emily Wilcock

Bericht om mee naar huis te nemen

Opwarmen is essentieel, maar dat betekent niet dat het saai hoeft te zijn. Met een beetje creativiteit kan het heel leuk worden.

Zorg dat je pre-workout op punt staat, leer hoe je goed voor je lichaam zorgt en maak het af met een geweldige afspeellijst waar je energie van krijgt. Laten we gaan.Joni McMullen

Joni McMullen

Schrijver en Expert