Ga door naar belangrijkste inhoud
Motivatie

#RefuelYourAmbition Met Onze Nieuwe Challenge

#RefuelYourAmbition Met Onze Nieuwe Challenge
Evangeline Howarth
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Nu 2020 definitief voorbij is (godzijdank ...) is het tijd om opnieuw te focussen en opnieuw op te bouwen. Nu sportscholen voor wat voelt als een eeuwigheid gesloten zijn, weten we dat het moeilijk is om op koers te blijven, dus wordt het tijd dat we in januari een beetje extra motivatie gaan geven.

We willen dat je 2021 sterk begint en to refuel your ambition met onze gloednieuwe challenge om je op schema te houden.

Met de achtbaan die 2020 was, kunnen we gerust zeggen dat we allemaal wat hulp nodig hebben bij het opnieuw opbouwen van onze routine, dus hier is hoe je kunt meedoen.

Wat is de #RefuelYourAmbition-challenge?

We willen dat je de doelen en de vooruitgang die je boekt met ons deelt, hoe groot of klein ook. Besloten om yoga te gaan doen of jezelf uit te dagen voor een marathon? We willen het weten. Het enige wat je hoeft te doen is je voortgang, training en zelfs de moeilijke tijden delen met de hashtag #RefuelYourAmbition.

Wat je doel voor 2021 ook is, we zijn er om je bij elke stap te ondersteunen door je verantwoordelijk, geïnspireerd en maximaal van energie te voorzien met het beste voedings- en trainingsadvies.

Hoe kan ik meedoen?

Of je nu wandelt, zwemt, rent of mediteert, deel je voortgang met de hashtag #RefuelMyAmbition zodat we elke overwinning kunnen vieren en je bij elke tegenslag kunnen steunen.

Elke week werken we samen met je favoriete MP-ambassadeurs om je moeilijke uitdagingen en deskundig advies te bieden om je nog verder te helpen.

Of het nu een boksronde is met Eddie Hall of een zware tilsessie met Matt Morsia, zij zullen ook bij elke stap met je werken.

Je kunt ook je voortgang delen via ons coole nieuwe Instagram-filter en heel veel prijzen winnen om al dat harde werk te belonen.

Wanneer beginnen we?

We beginnen op 31 december, dus wees klaar om vanaf dag 1 van het nieuwe jaar hard aan je doelen te werken.

Schrijf je nu in voor je beste jaar ooit.

Op zoek naar meer motivatie voor dit jaar?

LEES DIT OOK:

Evangeline Howarth
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.

myprotein