Voeding

Tone Up Nutrition Guide

Weet je dat je strakker wilt worden, maar weet je niet waar je moet beginnen? We hebben alles wat je nodig hebt om je op weg te helpen.

Krijg een voorsprong met deskundig PT- en voedingsadvies, blader door onze gedetailleerde tone up gids en stel je eigen supplementenbundels samen – kies uit een selectie van onze beste eiwitpoeders, repen, snacks en pre-workout-blends.

Tone Up Build Your Own Bundle

Tone Up advies

Hier is wat nuttig advies over alles wat met een strakker lijf te maken heeft, variërend van advies over training, voeding en supplementen.

1. Waarom een eiwitrijk ontbijt zo belangrijk is

Het eten van veel eiwitten is erg belangrijk om je fitnessdoelen te bereiken. Onze voedingsdeskundige legt uit hoe een eiwitrijk ontbijt je dag goed kan beginnen.

Waarom een eiwitrijk ontbijt zo belangrijk is

Voeding

Waarom een eiwitrijk ontbijt zo belangrijk is

2022-10-02 07:00:17van Jamie Wright

2. Voel je vol en tevreden bij een calorietekort | Voedingsdeskundige deelt beste voedingsmiddelen

Een calorietekort kan een geweldige manier zijn om in vorm te komen en ervoor te zorgen dat je droge spieren opbouwt. Richie zet de beste voedingsmiddelen op een rij om je vol te houden.

Voel je vol en tevreden met een calorietekort | Voedingsdeskundige deelt beste voedingsmiddelen

Voeding

Voel je vol en tevreden met een calorietekort | Voedingsdeskundige deelt beste voedingsmiddelen

2022-05-05 07:00:02van Monica Green

3. Wei-eiwitalternatief voor caloriebewuste spieropbouw

Onze voedingsdeskundige legt EAA’s uit en waarom ze perfect zouden kunnen zijn voor het strakker worden.

De 11 beste weiproteïne-alternatieven

Supplementen

De 11 beste weiproteïne-alternatieven

2021-11-12 13:00:37van Claire Muszalski

4. 9 pre-workouts om een zweterige sessie te stimuleren

Op zoek naar die perfecte pre-gym extraatje? Zoek niet verder dan deze lijst met de top 9 supplementen om je op weg te helpen voordat je aan een training begint.

9 pre-workouts voor een zweterige sessie

Supplementen

9 pre-workouts voor een zweterige sessie

2022-01-24 20:00:42van Emily Wilcock

5. HIIT-training van 20 minuten voor thuis | Geen apparatuurtraining

HIIT-workouts — de ideale manier om snel een volledige lichaamstraining te krijgen. Hiervoor is geen apparatuur nodig, dus je kunt hem gemakkelijk in je thuiswerklunchpauze proppen.

20 minuten HIIT-training thuis | Zonder apparatuur

Training

20 minuten HIIT-training thuis | Zonder apparatuur

2021-07-18 07:00:44van Scott Whitney

6. Gymsplit voor beginners | Begin met krachttraining voor een beter humeur

Weet je niet zeker hoe je je trainingsweek moet structureren, om er zeker van te zijn dat je je doel bereikt? Splits je krachttraining op met deze handige uitleg en kijk hoe je spieren opbouwen.

Gym Split voor beginners | Start krachttraining voor een beter humeur

Training

Gym Split voor beginners | Start krachttraining voor een beter humeur

2022-05-19 20:00:06van Emily Wilcock

7. Geef je lunch meer pit met deze 6 saladerecepten

Meal prep is een gemakkelijke manier om te garanderen dat je aan je macro’s voldoet – probeer deze saladerecepten om het interessant te houden.

Upgrade je Meal Prep Met 6 betaalbare Salade Recepten

Recepten

Upgrade je Meal Prep Met 6 betaalbare Salade Recepten

2022-07-15 20:00:09van Emily Wilcock

8. 3 eiwitrijke ontbijten om je dag goed te beginnen

Er is niets beter dan te weten dat je je eiwitdoel hebt bereikt voor de lunch — probeer deze ontbijtrecepten om je dag goed te beginnen.

3 eiwitrijke ontbijtrecepten om je dag goed te beginnen

Recepten

3 eiwitrijke ontbijtrecepten om je dag goed te beginnen

2021-04-27 14:00:46van Lauren Dawes

Veelgestelde vragen

Schrijver: Amy Golby

Heb ik een trainings- en voedingsplan nodig als ik in vorm wil komen?

Ja, het is belangrijk om een goed voedingsplan te hebben als je strakker wilt worden. Goede voeding is vaak een van de meest uitdagende aspecten van het verkrijgen van spieren of het verliezen van gewicht. De Tone Up-gids bevat alles wat nodig is om je klaar te stomen voor succes, inclusief deskundig advies van voedingsdeskundigen en PT’s.

Welke supplementen kunnen helpen bij het afvallen en verstevigen?

Het belangrijkste om in vorm te komen is om een calorietekort te creëren door elke dag minder calorieën te consumeren dan je verbrandt. Dit bereik je het beste door een combinatie van voeding en lichaamsbeweging.

Supplementen kunnen echter erg nuttig zijn om deze inspanningen te ondersteunen. Enkele van de beste supplementen om je lichaam strakker te maken, zijn eiwitmengsels, CLA, BCAA’s, L-carnitine en groene thee-extract. Deze kunnen allemaal eenvoudig worden toegevoegd aan een gezond maaltijdplan en trainingsroutine om je te helpen je doelen te bereiken.

Hoe verstevig ik mijn borst?

Om je borst te verstevigen, is het belangrijk om verschillende oefeningen in je trainingsroutine op te nemen die de spieren in dit deel van het bovenlichaam trainen. Enkele goede oefeningen voor de borst zijn onder meer bankdrukken, opdrukken, flyes en plate presses.

Het kan ook de moeite waard zijn om je trainingen aan te vullen met creatine, BCAA’s, bèta-alanine en eiwitsupplementen om spiergroei te maximaliseren.

Kun je fitter worden op een hometrainer?

Trainen op de hometrainer is een geweldige manier om calorieën te verbranden en tegelijkertijd je cardiovasculaire gezondheid te verbeteren. Het is een low-impact vorm van lichaamsbeweging die toch intens genoeg kan zijn om bij te dragen aan gewichtsverlies en spierversteviging.

Fietsen kan ook helpen om de kracht, het uithoudingsvermogen en de spiertonus van het onderlichaam op te bouwen.

Hoe verstevig ik mijn armen?

Om je armen te versterken, moet je je concentreren op het opbouwen van spieren en definitie door een combinatie van gestructureerde armoefeningen en een goed voedingsplan.

Enkele effectieve oefeningen zijn biceps curls, triceps dips, overhead extensions, side raises, shrugs en compound oefeningen zoals bankdrukken, push-ups en bent-over rows. Deze oefeningen helpen je om een goed afgerond bovenlichaam op te bouwen en je armspieren te definiëren.

Hoe lang duurt het om een strak lichaam te krijgen?

Er is geen pasklaar antwoord op hoe lang het duurt om een strak lichaam te krijgen. Met een gestructureerd trainings- en voedingsplan is het echter mogelijk om binnen een paar weken goede resultaten te zien.

Het toevoegen van supplementen zoals creatine, BCAA’s, beta-alanine en eiwit kan ook de spierkracht en groei ondersteunen. Maar vergeet niet dat supplementen geen vervanging zijn voor goede voeding en training.

Kun je in 30 dagen opknappen?

Supplementen kunnen je helpen om je trainings- en voedingsdoelen sneller te bereiken, maar het is beter om voor een duurzamere aanpak te kiezen als je succes op de lange termijn wilt. Met een goed gestructureerd programma ben je goed voorbereid om blijvende resultaten te bereiken na slechts 30 dagen.

Bericht om mee naar huis te nemen

Als je strakker wilt worden, moet je bovenop je voeding, supplementen en training komen.

Onze gids biedt alle tips en trucs die je nodig hebt om je doel te bereiken. De rest is aan jou – we weten dat je het kunt.Joni McMullen

Joni McMullen

Schrijver en Expert