Training

Six Pack Attack Workout Met Darien “That Ab Guy” Johnson

Darien Johnson heeft niet voor niets de bijnaam “the ab guy” gekregen. Als je van iemand buikspier-advies zou moeten aannemen, is hij het wel…..

Hij heeft een ongelooflijke ab-workout voor je, een die je zowel cardio zal geven, als een goede burn in de buikspieren.

Het bestaat uit zes oefeningen en Darien stelt voor om 15-20 herhalingen van elk vijf ronden te doen voor de beste resultaten.

Het goede nieuws is dat deze oefeningen allemaal worden gedaan met niets anders dan lichaamsgewicht, dus de workout kan ook gemakkelijk worden uitgevoerd als je niet naar de sportschool kunt.

Hier is de training…

 

 

Bericht om mee naar huis te nemen

Deze ab-routine is niet voor watjes. Probeer het eens en je zult het al snel merken. Oh, en vergeet niet om het daarna ook af te ronden met een eiwitshake…

Op zoek naar meer ambassador workouts?

BEKIJK DIT OOK:

KatieJFit’s Full-Body Resistance Band Workout | Work Out From Home

Training

KatieJFit’s Full-Body Resistance Band Workout | Work Out From Home

2020-07-28 06:00:58van Isaac Syred

Buikspierkwartier | Workout

Training

Buikspierkwartier | Workout

2021-07-22 07:00:04van Jennifer Blow

De Perfecte Leg Workout | Gym Workout

Training

De Perfecte Leg Workout | Gym Workout

2021-07-10 07:00:06van MyproteinMonica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.