Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

Hoe de perfecte sporttas in te pakken | 10 Gym Bag Essentials

Hoe de perfecte sporttas in te pakken | 10 Gym Bag Essentials
Monica Green
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Ooit in de sportschool gestruikeld met een miljoen dingen? Waterfles, koptelefoon, tas, weerstandsband, om er maar een paar te noemen. De kans is groot dat dit er uiteindelijk toe leidt dat je je koptelefoon vergeet bij het squatrek om 'm nooit meer terug te zien.

Het inpakken van een sporttas is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je nooit naar de sportschool gaat zonder alles wat je nodig hebt mee te nemen, en dat je niet thuiskomt en beseft dat je iets hebt achtergelaten. Hier zijn onze essentials om in je sporttas te stoppen voor een briljante workout.

Eerst en vooral, koop een goede sporttas ...

1. Koptelefoon

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen hoe krachtig muziek is om je door een training te loodsen. Maar zodat het duidelijk is: het is zeker een goed idee om altijd een koptelefoon in je sporttas te hebben. Het is zelfs nog beter om er een reservepaar in te bewaren om ervoor te zorgen dat je nooit de teleurstelling voelt als je je koptelefoon vergeet.

Probeer onze afspeellijst voor een geweldige sessie.

https://open.spotify.com/playlist/513K1CC89U0nXVEAML0i2U?utm_source=embed_v2&go=1&play=1&nd=1

2. BCAA's of pre-workout

Een pre-workout boost zal nooit mogen ontbreken, vooral niet op die dagen dat het laatste dat je wilt doen een deadlift is. Stop wat pre-workout in je sporttas, zodat je deze niet vergeet mee te nemen en de voordelen tijdens je training voelt.

Als pre-workout iets te veel voor je is, probeer dan voor je sessie een drankje met BCAA's te drinken, en zorg ervoor dat je lichaam alle aminozuren bevat die je lichaam nodig heeft om de sessie te killen.

3. Handdoek

Vooral voor die superbezwete cardiosessies is het altijd een goede zaak om een ​​handdoek bij de hand te hebben. En het kan het allemaal ook wat hygiënischer maken (een must in 2020) en voorkomen dat je zweet teveel rond de apparatuur komt in de sportschool.

Pak onze kleine, superzachte handdoek in, zodat je altijd voorbereid bent op een zweterige sessie.

4. Handdesinfecterend middel

Deze is altijd goed om bij de hand te hebben, zelfs zonder dat een pandemie aan de gang is. De sportschool is een plek waar bacteriën en ziektekiemen zich vrij gemakkelijk kunnen verspreiden, met mensen die apparatuur delen in de sportschool.

Door ervoor te zorgen dat je te allen tijde ontsmettingsmiddel hebt, dan kun jij, en de mensen om je heen, gerust zijn dat je schoon en ontsmet bent.

5. Mondkapje

Je wilt absoluut niet naar de sportschool komen en beseffen dat je niet naar binnen kunt omdat je je mondkapje bent vergeten.

Zorg ervoor dat je altijd een reservemondkapje in je sporttas houdt om dat te voorkomen.

6. GROTE waterfles

Veel sportscholen zijn om hygiënische redenen gestopt met het bijvullen van water bij de waterfonteinen in de sportschool, dus het hebben van een grote, en we bedoelen grote, waterfles is essentieel.

Onze Gallon Hydrator is ideaal om mee te nemen in je sporttas. En zal je de hele sessie gehydrateerd houden, ongeacht hoeveel dorst je krijgt. En als dat iets te groot voor je is, probeer dan de halve gallon!

7. Lippenbalsem

Droge lippen kunnen zeker voorkomen in de sportschool, van de airconditioning die onze huid uitdroogt tot het teveel aan onze lippen likken om door de laatste paar sets te komen.

Door wat lippenbalsem in je sporttas te bewaren, bescherm je je lippen tegen dat alles, zorg ervoor dat je je ontsmettingsmiddel gebruikt voordat je begint met het aanbrengen van je lippenbalsem!

8. Snack na de training

Op sommige dagen kun je gewoon niet wachten tot je thuiskomt om je eiwitshake te nemen, dus zorg ervoor dat je je sporttas altijd inpakt met een snack voor na de training voor die extra hongerige dagen.

We raden een Whipped Duo of onze klassieke Carb Crusher aan om die zoetekauw te bevredigen.

9. Weerstandsbanden

Voor de dagen dat het gewichtengedeelte vol zit en je geen apparatuur kunt vinden, zijn weerstandsbanden de perfecte metgezel.

Met verschillende maten en krachtbereiken, voor zowel bovenlichaam- als onderlichaamtrainingen, zijn ze een geweldige warming-up of kunnen ze een volledige sessie vormen.

Zeker de moeite waard om er een paar in te pakken.

10. Lifting grips

Deze zorgen voor comfortabel tillen en zorgen ervoor dat je geen fitness accessoires hoeft te lenen wat lastig kan zijn in het Covid tijdperk.

Onze lifting grips zijn gewatteerd voor optimaal comfort, en verdienen zeker een plekje in je sporttas.

Bericht om mee naar huis te nemen

Velen van ons willen zich niet meer bevinden in de kleedkamers van de sportschool, waardoor mogelijke Covid-risico's worden beperkt. Het inpakken van de perfecte sporttas is dus essentieel om ervoor te zorgen dat je niets thuis of in de sportschool achterlaat als je er eenmaal bent. Hier zijn slechts 10 essentiële dingen om je op weg te helpen met het inpakken van de perfecte sporttas.

Op zoek naar meer tips & tricks?

LEES DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein