Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

5 thuistrainingen om nu uit te proberen als student

5 thuistrainingen om nu uit te proberen als student
Myprotein
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Myprotein

We weten dat studeren in 2020 iets anders is dan normaal. Vooral als 1e jaars student, is het waarschijnlijk niet precies wat je had verwacht. De gebruikelijke ontgroeningen en de stapavonden waarbij je verdwaalt op de weg terug naar je kamer na een avondje goed doorzakken, zijn er helaas niet meer.

De eerstejaars van 2020 zullen echter een gedeelde ervaring hebben die niemand anders heeft, en het is waarschijnlijk nog nooit zo gemakkelijk geweest om je huisgenoten te leren kennen ... want jullie zitten letterlijk allemaal de hele dag samen.

Als het doormaken van de pandemie met een huis vol vreemden je niet genoeg heeft geholpen om een ​​band met hen te krijgen, probeer dan iedereen bij elkaar te krijgen voor een goede training. Of als je alles gewoon een beetje overweldigend vindt (begrijpelijkerwijs), laat dan je stress los door zelf te trainen en je zult je er 10x beter door voelen. Het kan zelfs je huisgenoten aanmoedigen om op te staan ​​en in beweging te komen.

20 minuten HIIT-training:

Als je echt goed wilt zweten, maar jij en je huisgenoten maar 20 minuten lang genoeg energie kunnen verzamelen, kun je er maar beter een intense 20 minuten van maken.

Deze HIIT-training zal precies dat opleveren. Perfect voor elk niveau om de hartslag te verhogen, en zonder apparatuur, zijn er geen excuses om deze training niet te proberen.

Volg in realtime met Lillie Smith terwijl ze je op de proef stelt.

https://youtu.be/9itVi7FCf0Y

 

Booty Burner Banded Workout: 

Het enige dat je nodig hebt om aan de slag te gaan met deze training, is een weerstandsband en voldoende energie om je door een brandende leg day te loodsen.

Weerstandsbanden zijn voor velen van ons een belangrijk onderdeel geworden van de training, dus als je er nog geen hebt, vraag dan eens rond bij je huisgenoten, iemand zal er vast een hebben die je kunt lenen.

Als je eenmaal je weerstandsband hebt, laat Hannah Gunn je dan trainen met haar favoriete weerstandsbandoefeningen om de bilspieren van je dromen te krijgen.

Workout hier

30 Minuten Upper Body Workout: 

Meestal gek op de gym, maar geen idee waar te beginnen zonder apparatuur en opgesloten op je kamer? Bodybuilder Tom Johnson heeft het geheim van een solide upper body workout, waardoor je spieren de volgende dag gegarandeerd pijn doen.

Als je thuis zit, kun je deze zeker binnen 30 minuten doen, waarbij de schouder, triceps, biceps en borstkas traint, met niets anders dan een bank en een eettafel.

https://youtu.be/6yci_Ar4Ywc

 

Quick ab circuit

Als je van iemand advies wilt krijgen over hoe je thuis het beste buikspieren kunt trainen, kun je dat het beste krijgen van iemand met buikspieren zoals Gabriel Sey.

Gabriel heeft een snelle maar effectieve buikspiertraining samengesteld die je laat stoppen met eindeloze crunches en het trainen van de buikspieren een beetje leuker maakt, dat beloven we.

Workout hier

20 Minuten Muscle Builder: 

Een training voor het opbouwen van het hele lichaam van een Barry's Bootcamp-trainer om je in beweging te krijgen na een lange dag op de bank zitten en proberen online colleges bij te wonen.

Deze training is ook ideaal om met een vriend te doen, dus klop bij je huisgenoten aan en probeer ze erbij te betrekken.

https://youtu.be/L-b45afAZws

Bericht om mee naar huis te nemen:

Opgesloten zitten als student is misschien niet altijd even leuk, maar het geeft je wel meer tijd om een creatieve workout te doen. Zoals we allemaal maar al te goed weten, kan het gemakkelijk zijn om de hele dag op de bank te zitten en ons lichaam niet te laten bewegen als we in quarantaine moeten blijven, maar je lichaam en geest zullen je er dankbaar voor zijn als je het eenmaal in beweging krijgt en je hartslag flink laat stijgen.

Op zoek naar meer workout ideeën?

Myprotein
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Myprotein
myprotein