Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

Gabriel Sey’s Quick Ab Circuit | Work Out From Home

Gabriel Sey’s Quick Ab Circuit | Work Out From Home
Nathan Southern
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Nathan Southern

Je hebt plotseling veel meer vrije tijd. Maar dat betekent niet dat we uren willen doorbrengen met eindeloze hoeveelheden crunches en sit-ups op zoek naar die plattere buik of sixpack-buikspieren.

Ja, buikspieren are made in the kitchen- niet in de sportschool (of die geïmproviseerde thuisgym). Maar als een six pack of een meer gedefinieerde buik je doel zijn, is het ook belangrijk om de training te kiezen die bij je doelen past.

Je hebt geen complexe apparatuur of dure sportschoollidmaatschappen nodig. Het enige dat je nodig hebt, is een paar vierkante meter - vraag het maar eens aan 'supervader' Gabriel Sey. We bekijken namelijk zijn supereenvoudige ab-circuit.

 

Ab Circuit van Gabriel Sey

We hebben onze PT en schrijver Chris Appleton gevraagd om de oefeningen uit te leggen en wat je kunt verwachten met de training.

“Deze ab-oefeningen vormen het perfecte minicircuit dat je kunt doen aan het einde van de training. Het circuit is ontworpen om zo snel en effectief mogelijk het maximale aantal spiervezels te trainen. Probeer de rusttijden tussen oefeningen te verkorten om die moeilijkheid verder te vergroten. We beginnen met 30 seconden trainen en 30 seconden rust tussen oefeningen. Rust na de laatste oefening 1 minuut en herhaal dan het circuit. ”

Denk je dat je het aankunt? Als het antwoord ja is, we doen in totaal drie ronden - veel succes.

 

1. Crunch

'De crunch is een populaire keuze voor die sixpack-buikspieren. Ze helpen je core te versterken, waaronder je lage rugspieren en obliques, die je balans en houding zullen verbeteren. ”

 

https://youtu.be/wY1zLTSm4VA

 

2. Alternating Knee to Chest

“Een geweldige manier om de rectus abdominis en de obliques in één gemakkelijke oefening aan te spreken. Met een crunch, een lichte omgekeerde crunch en een twist creëer je een extra spanning voor de obliques. '

 

https://youtu.be/3Pafw4CMFR4

3. Reverse Crunch 

“Reverse crunches zijn gericht op alle buikspieren, met de nadruk op de onderbuikspieren. Ondersteunende spieren zijn onder meer de obliques en de transversale abdominis - de diepste van alle buikspieren, die helpen om je ruggengraat en de core te stabiliseren. '

https://www.youtube.com/watch?v=i3F0ZQIihf8&feature=emb_logo

 

4. Modified V-Sit

'Met deze voel je het branden aan de voorkant van de buikspieren. Gebruikmakend van de reverse crunch en upper crunch in één beweging, waarbij je hip flexors ook als ondersteunende spier fungeren. ”

 

https://youtu.be/Tx-4JdadTaM

5. Ankle Touches

'De schuine buikspieren zullen hier het werk verrichten. Maar je traint ook de rectus abdominis, als je tijdens de oefening je bovenrug van de grond kunt drukken. "

https://youtu.be/E4_vkaqrclA

 

6. Windshield Wipers

“Windshield Wipers zijn een oefening die de stabiliserende spieren voor de core- de obliques, de rectus abdominusspier - activeert en de bilspieren traint om de heupen overal te stabiliseren.

https://youtu.be/Dk9Fzb70D-I

Bericht om mee naar huis te nemen

Als het op buikspieren aankomt, denkt iedereen dat je een sportschool en ingewikkelde apparatuur nodig hebt om die plattere buik of sixpack-buikspieren te bereiken. Het enige dat je echter nodig hebt, is een paar vierkante meter vloeroppervlak en de juiste oefeningen om de buikspieren te trainen.

Verspil geen tijd meer met het uitvoeren van eindeloze sit-ups, in de hoop vooruitgang te zien. Dit snelle ab-circuit is ontworpen om het maximale aantal spiervezels zo snel en effectief mogelijk aan te spreken.

En vergeet niet dat buikspieren in de keuken worden gemaakt. Goede voeding is dus essentieel. Je kunt thuis zo hard trainen als je wilt, maar als je dieet niet in orde is, zul je de gewenste resultaten nooit zien.

Nathan Southern
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Nathan Southern
Nathan heeft van jongs af aan altijd een enorme passie voor sport gehad. Hij heeft in het hele land gevoetbald en vertegenwoordigde zijn provincie (Cheshire) en verschillende clubs op semi-professioneel niveau. Als afgestudeerde in Coaching en Sport Development begrijpt hij het belang van sport en fitness. In het weekend zal hij bezig zijn met maken van doelpunten als aanvoerder van zijn lokale voetbalteam.
myprotein