Training

10 Herkenbare Home Workout Memes

Wil je wat humor tussen je trainingssets thuis? Adem diep in en leun achterover op je bank, want we hebben een aantal memes om je aan het lachen te maken. We hebben allemaal wel even wat humor nodig om onze dag door te komen, en de beste manier daarvoor is om eens diep in de donkerste hoeken van internet te kijken.

Maar maak je geen zorgen – wij hebben het graven voor je gedaan.

Hier zijn enkele herkenbare hometraining-memes om je dag op te fleuren.

 

1. “Easy” Home HIIT? Never again.

‘Het is simpel en gemakkelijk’, zeggen ze.

Terwijl je zweet en schudt als een gek. Als je wel eens van die ouderwetse fitness-dvd’s hebt bekeken, ken je het gevoel zeker.

 

2. Het is gewoon zo comfortabel …

Jup dit is de realiteit… Het is alsof iemand al onze thuistrainingen heeft gefilmd (met dezelfde achtergrondmuziek die we allemaal in ons hoofd spelen).

 

3. Je dacht dat je al chicken legs had voor de lockdown…

Skip je leg day ook wel eens? Dan is dit de meest herkenbare meme van allemaal.

Misschien moeten we allemaal een leg day dagboek schrijven en het dagelijks online plaatsen om ons allemaal ‘on track’ te houden.

 

4. Wie wil er nou lean zijn in de zomer?

 

Desperate times lead to desperate measures from r/GymMemes

Van de twee is dit absoluut de beste optie. Het is ook een van de vele voordelen van bulken, dus laten we veel eten om groot te worden.

 

5. Als we maar geweten hadden dat dit onze laatste goede training zou zijn …

 

Now its personal. from r/GymMemes

Dat besef moment toen de lockdown begon… Hoe lang zou het duren voordat we weer de sportschool in mogen? Wie weet. We dachten dat de hele dag doorbrengen met onze familie al erg genoeg was – probeer eens te leven zonder de sportschool …

 

6. “Ik dacht erover om morgen te beginnen, of misschien volgende week …”

We kennen allemaal zo iemand. In feite is dit een waar feit over de meeste sportschoolleden: onderzocht, bestudeerd en geanalyseerd.

Hoewel je het misschien heel erg mist, zal er iemand zijn die erover denkt om morgen te beginnen met sporten. Misschien dan…

 

7. * Opent de koelkastdeur voor de 70 miljardste keer *

Als we eens wisten wie het was …

Laten we onszelf niet voor de gek houden: snacken is gewoon te verleidelijk als de koelkast in de kamer ernaast staat. Voor de meesten van ons is het allang duidelijk wie het is..

 

8. Weegchalen uit het raam gooien = goede thuistraining

Dan krijg je een heel naar gevoel in je buik als je je de fout realiseert die je hebt gemaakt.

We hebben het allemaal meegemaakt, dus maak je geen zorgen. Vergeet niet dat je een pandemie overleeft – afvallen kan wel even wachten.

 

9. Huisdieren houden gewoon van de lockdown

Misschien heb je gemerkt dat je kat traint sinds je vaker thuis bent. Of misschien maakt de lockdown je gek.

Toch krijgt deze kat een sixpack waar veel mensen jaloers op zullen zijn. Deze kat heeft de motivatie die iedereen zou moeten hebben, well done Titmouse.

 

10. Geen motivatie

We hebben de meest herkenbare tot het laatst bewaard. Dit is het gevoel dat we nu allemaal hebben.

We. Just. Want. To. Lift. Something. Heavy.

Het is misschien beter dat we het accepteren en onze thuistrainingen laten voor wat het is en uiteindelijk, na veel rouw, maar verder gaan met ons leven.

 

Bericht om mee naar huis te nemen

Als je je raar en ongemotiveerd voelt over het thuis trainen, maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Hopelijk toveren deze memes een glimlach op je gezicht, want als je leert lachen om de situatie (en beseft dat je niet de enige bent), zul je je een stuk beter voelen!

Genoten van dit memes artikel?

BEKIJK DEZE OOK:

Hoe je spiermassa kunt behouden met behulp van je dieet

Voeding

Hoe je spiermassa kunt behouden met behulp van je dieet

2020-04-27 06:00:52van Jamie Wright

10 fitness zelf isolatie talenten om in 2 weken te leren

Training

10 fitness zelf isolatie talenten om in 2 weken te leren

2020-04-15 06:00:02van Evangeline HowarthEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Schrijver en Expert

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.