Supplementen

Vitamin Waters: je geheime wapen voor hydratatie deze zomer

Hoewel velen van ons bekend zijn met macro’s en hoe we die doelen elke dag moeten bereiken, kunnen micronutriënten (inclusief vitamines) ietwat onbekender en verwarrender zijn. Vitaminen zijn de sleutel tot veel van de dagelijkse processen van het lichaam en ondersteunen en behouden onze algehele gezondheid.

Het kan een uitdaging zijn om al je vitamines alleen uit het dieet te halen, en soms kan het moeilijk zijn om te  onthouden dat je een multivitaminepil moet nemen. Hier komt vitaminewater te pas- het kan de hele dag door zorgen voor een boost van nutriënten en hydratatie, allemaal in één verfrissend drankje.

Spring naar…

Defence

Defence RTD zit boordevol voedingsstoffen om je immuunsysteem te ondersteunen en je gezond te houden.

Vitamine C en B6 houden je immuunsysteem op zijn best, wat helpt voorkomen dat je ziek wordt. Vitamine C ondersteunt ook de opname van ijzer, wat cruciaal is voor gezonde rode bloedcellen en energie.

Voor een hersenboost hebben we zink toegevoegd, plus magnesium voor elektrolyten die het gezondheidsmetabolisme ondersteunen. Defense is perfect voor een dagelijkse boost van het immuunsysteem en geweldig om mee te nemen als je op reis bent om ziekte te helpen voorkomen.

Recharge

Onze Recharge RTD is er wanneer je je uitgeput en overwerkt voelt – mentaal of fysiek. Heerlijk op elk moment van de dag, Recharge bevat geen suiker, nul calorieën en vitamine B12 om je energieniveau op peil te houden.

Pantotheenzuur (vitamine B5) helpt je hersenen scherp te houden en op hun best te laten functioneren, terwijl de krachtige antioxidant, vitamine C, je immuunsysteem gezond houdt, wat kan verminderen als je gestrest bent. Het is handig en klaar om te drinken wanneer je moet opladen of je moet voorbereiden op een uitdagende training.

Glow

Glow RTD heeft tonnen essentiële vitamines en mineralen om haar, huid en nagels te ondersteunen. Waaronder zink, vitamine C om de vorming van collageen te ondersteunen en vitamine A om de huid gezond en stralend te houden.

Glow bevat ook hyaluronzuur, een watervasthoudend molecuul dat ervoor zorgt dat de huid echt gehydrateerd blijft. We hebben ook vitamine B6 toegevoegd, een essentiële vitamine voor het verminderen van gevoelens van vermoeidheid en het helpen reguleren van de normale hormonale activiteit.

Focus

Focus RTD kan op elk moment van de dag zowel de fysieke als mentale vaardigheden ondersteunen. Met vitamine C en B12 om je energieniveau op peil te houden, bevat het ook pantotheenzuur (vitamine B5) voor mentale focus.

Magnesium helpt de elektrolytenbalans te ondersteunen, wat belangrijk is als je zweet om je goed gehydrateerd te houden. Of je nu een belangrijke werkvergadering hebt of je voorbereidt op een intensieve training, Focus is een geweldige manier om je klaar te stomen.

Bericht om mee naar huis te nemen

Warmer weer en onze drukke levensstijl hebben vitamines nodig om ons op ons best te laten functioneren. Het kant-en-klare vitaminewater biedt zowel hydratatie als de belangrijkste voedingsstoffen die je nodig hebt om mentaal en fysiek scherp te blijven.

Vitaminewater bij de hand houden is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je alle noodzakelijke micronutriënten binnenkrijgt die je nodig hebt om in de hete zomermaanden op schema te blijven met je doelen.

Genoten van dit artikel?

LEES DIT OOK:

8 voordelen van visolie

Supplementen

8 voordelen van visolie

2021-08-30 09:55:22van Claire Muszalski

De 10 beste supplementen tegen vermoeidheid

Supplementen

De 10 beste supplementen tegen vermoeidheid

2021-11-15 09:30:45van Claire Muszalski

5 eiwitrijke veganistische maaltijden om je te helpen je macro's te behalen

Recepten

5 eiwitrijke veganistische maaltijden om je te helpen je macro's te behalen

2021-02-13 07:00:52van Lauren Dawes


  1. Bhowmik, D., Chiranjib, K., & Kumar, S. (2010). A potential medicinal importance of zinc in human health and chronic. Int J Pharm1(1), 05-11. 
  2. Frei, B., Birlouez-Aragon, I., & Lykkesfeldt, J. (2012). Authors’ perspective: what is the optimum intake of vitamin C in humans?. Critical reviews in food science and nutrition52(9), 815-829. 
  3. Kafi, R., Kwak, H. S. R., Schumacher, W. E., Cho, S., Hanft, V. N., Hamilton, T. A., … & Kang, S. (2007). Improvement of naturally aged skin with vitamin A (retinol). Archives of dermatology143(5), 606-612. 
  4. Malouf, R., & Evans, J. G. (2003). Vitamin B6 for cognition. Cochrane Database of Systematic Reviews, (4). 
  5. Harahap, H., Jahari, A. B., Husaini, M. A., Saco-Pollitt, C., & Pollitt, E. (2000). Effects of an energy and micronutrient supplement on iron deficiency anemia, physical activity and motor and mental development in undernourished children in Indonesia. European Journal of Clinical Nutrition54(2), S114-S119. 
  6. Elmadfa, I., & Singer, I. (2009). Vitamin B-12 and homocysteine status among vegetarians: a global perspective. The American journal of clinical nutrition89(5), 1693S-1698S. 
  7. Brilla, L. R., & Haley, T. F. (1992). Effect of magnesium supplementation on strength training in humans. Journal of the American College of Nutrition11(3), 326-329. 
  8. Lanska, D. J. (2012). The discovery of niacin, biotin, and pantothenic acid. Annals of Nutrition and Metabolism61(3), 246-253.


Claire Muszalski

Claire Muszalski

Schrijver en Expert

Claire is een geregistreerde diëtiste bij de Academie voor Voeding en Diëtetiek en een gecertificeerde gezondheids- en welzijnscoach bij het Internationale Consortium voor Gezondheid en Welzijn Coaching . Ze heeft een Bachelor of Science in Biologie en een Master's degree in Clinical Dietetics and Nutrition van de Universiteit of Pittsburgh.

Praten en schrijven over eten en fitness vormen de kern van Claire's ethos, omdat ze haar ervaring graag gebruikt om anderen te helpen hun gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

Claire is ook een gecertificeerde indoor cycling-instructeur en houdt van de mentale en fysieke boost die ze krijgt van runs en yogalessen. Wanneer ze niet aan het sporten is, juicht ze de sportteams van haar woonplaats in Pittsburgh toe of kookt ze voor haar familie.

Lees hier meer over de ervaring van Claire.