Supplementen

Unleash The Beast Met Eddie Hall x PRO Range

Er is geen betere manier om de lancering van ons PRO-assortiment te vieren dan met een samenwerking met The Beast zelf, Eddie Hall. ‘S Werelds sterkste man van 2017 en de enige persoon die ooit een halve ton heeft gedeadlift. En nu kun je profiteren van het product dat The Beast voedt en dat hij heeft helpen ontwerpen.

We kunnen niet beloven dat je de volgende sterkste man op aarde bent, maar je wordt in ieder geval gevoed door supplementen die zijn ontworpen voor topprestaties.

The All-In-One

Het is geen geheim dat Eddie Hall heel hard traint. We hebben allemaal zijn home gym gezien. Er is letterlijk geen excuus om niet te trainen als je die opstelling in huis hebt.

Een kijkje in de Home Gym van Eddie Hall

Onze atleten

Een kijkje in de Home Gym van Eddie Hall

2021-10-03 07:00:23van Monica Green

Met intensieve training komt intense DOMS. De All-In-One is bedoeld om het herstel van je training optimaal te stimuleren. Neem een ​​shake na het sporten om het herstel in gang te zetten, het doel is om je zo snel mogelijk weer naar de sportschool te krijgen na een training. Die PR’s gaan zichzelf niet verslaan.

We kunnen het voorkomen van DOMS niet beloven, vooral niet na een zware leg day, maar je hebt in ieder geval de gemoedsrust dat je alles doet wat je kunt. Met inbegrip van 50 g koolhydraten, heb je de juiste brandstof om goed te herstellen.

De All-In-One kan ook vóór een training worden gebruikt, een handige manier om je eiwit-, koolhydraten- en calorie-inname te verhogen. Perfect voor het bulkseizoen. Met 25g eiwit krijgen je spieren wat ze nodig hebben. Laat de spierwinst maar komen. Met vijf gram Creapure creatine ter ondersteuning van maximale inspanning tijdens intensieve training, houd je het daarbij langer vol. Die laatste herhalingen zijn namelijk van vitaal belang.

THE Pre-workout

Om een halve ton te deadliften heb je een geweldige pre-workoutpomp nodig. Dit is niet voor angsthazen. Met 200 mg cafeïne zul je hier meer energie krijgen dan van je ochtendkoffie of je normale preworkout-shake. Als je wilt trainen zoals Eddie, dan is dit je eerste stap naar succes.

Gebruik dit voor je training om te trainen als THE BEAST. Met die hoeveelheid cafeïne kunnen we deze niet aanbevelen voor een late workout… Hoewel Eddie specifiek bekend staat om zijn powerlifting, kan the pre-workout worden gebruikt om je gewichtssessie, een zweterige HIIT-workout of cardio te voeden.

Bericht om mee naar huis te nemen

Of je nu traint om de volgende Strongman te worden of gewoon je training wilt verbeteren, wij hebben de brandstof om je daarbij te helpen. De brandstof om jouw Beast-modus te activeren.

Meer over Eddie Hall?

BEKIJK DIT OOK:

Eddie Hall legt uit hoe hij grote kuiten kweekt

Training

Eddie Hall legt uit hoe hij grote kuiten kweekt

2021-09-04 14:00:33van Emily Wilcock

How To Deadlift Like The Beast | De 3 beste tips van Eddie Hall

Training

How To Deadlift Like The Beast | De 3 beste tips van Eddie Hall

2021-01-10 06:00:44van Lauren Dawes

Hoe Eddie Hall elke dag meer dan 12.000 calorieën eet

Onze atleten

Hoe Eddie Hall elke dag meer dan 12.000 calorieën eet

2020-10-05 14:00:34van Isaac SyredEmily Wilcock

Emily Wilcock

Schrijver en Expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.