Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Rijstwafels met witte chocolade en pindakaas

Rijstwafels met witte chocolade en pindakaas
Emily Wilcock
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Emily Wilcock

18g eiwit voor on the go? Ja graag.

Rijstwafels hebben het internet de laatste tijd stormenderhand veroverd, dus we springen natuurlijk op de hype. En dit recept van @fitwaffle stelt niet teleur. Zijdezachte witte chocolade, knapperige rijstwafels, zoute noten - het is net een aflevering van MasterChef.

Serveren
4

Ingrediënten

  • 4 rijstwafels
  • 40 g pindakaas
  • 2 handenvol gezouten pinda's
  • 60 g witte chocolade (gesmolten)
  • 1 drizzle honing

Instructies

1.

Smeer eerst pindakaas over één kant van je rijstwafels.

2.

Leg de rijstwafels op een bakplaat en bestrooi met pinda’s en een scheutje honing.

3.

Zet de rijstwafels 30 minuten in de vriezer.

4.

Als de rijstwafels klaar zijn om uit de vriezer te komen, smelt je de witte chocolade in de magnetron.

5.

Dip de rijstwafels in de gesmolten chocolade.

6.

Leg de chocolade terug op de bakplaat om af te koelen.

7.

Geniet!

Voedingswaarde informatie

Calorieën275
Totaal vet18g
Totaal koolhydraten21g
Eiwit11g
Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Emily Wilcock
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein