Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

High-Protein Caterpillar Cake Rolls

High-Protein Caterpillar Cake Rolls
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

We moesten dit gewoon proberen...

Laten we aan de slag gaan met deze ongelooflijke caterpillar cakes van @healthy_floflo.

Iedereen zijn verjaardagstraktatie is zojuist opgebeurd met meer dan 25 g proteïne per portie - ja, we weten hoe we het in stijl moeten vieren. Gemaakt in een paar minuten dankzij onze onfeilbare Protein Pancake Mix, druipt elke rol van de heerlijke Protein Spread en is het afgewerkt met die beruchte chocolade gezichten. Een echt kampioenen ontbijt, dat valt niet te ontkennen.

Maakt 1

https://youtu.be/m5c_t9H1Tyc

 

Ingrediënten

Methode

  1. Voeg eerst de Protein Pancake Mix, cacaopoeder en melk toe aan een kommetje en mix tot een glad beslag.
  2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan op middelhoog vuur en giet het beslag erbij. Laat een paar minuten koken voordat je het omdraait en aan de andere kant kookt.
  3. Haal de pannenkoek uit de pan en verdeel met veel Protein Spread. Rol op tot een lange cilinder en knip de uiteinden af.
  4. Voeg meer Protein Spread toe langs de bovenkant van de rol en op een van de uiteinden om het gezicht van de chocoladerups te helpen plakken. Maak het helemaal af met een reeks smarties en daar heb je het - de beste proteïne-traktatie die er is. Absoluut een voor verjaardagen!

Voedingswaarde informatie

Calorieën416
Totaal vet20g
Totaal koolhydraten35g
Eiwit25g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein