Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

Rate My Fridge Met PT Bradley Simmonds | Episode 5

Rate My Fridge Met PT Bradley Simmonds | Episode 5
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Heeft een celebrity PT zwakke punten als het op voeding aankomt? Maak je klaar om erachter te komen.

Het wordt niet veel spannender dan een stiekeme blik in iemands koelkast, toch? En als je op ons lijkt, dan ben je meer dan een beetje nieuwsgierig om precies te weten wat sommige van onze topatleten van Myprotein voedt.

Onze YouTube-serie Rate My Fridge is er om die nieuwsgierigheid te bevredigen - door je exclusief achter de schermen toegang te geven tot de eetgewoonten van enkele van onze favoriete ambassadeurs.

In deze aflevering hebben we precies te zien gekregen wat Bradley Simmonds op voorraad houdt om op de hoogte te blijven van zijn dagelijkse voeding en om al die intense trainingen te voeden die we zo gewend zijn van hem te zien. Hij deelt enkele van zijn kant-en-klaarmaaltijden en kooktips, en onthult de items waar hij niet zonder zou kunnen.

Klaar om erachter te komen wat Bradley zo fit houdt? Natuurlijk ben je dat.

https://youtu.be/PzITLsrJh3k

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein