Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

Rate My Fridge Met Vitruvian Physique | Episode 1

Rate My Fridge Met Vitruvian Physique | Episode 1
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Maak je klaar om de snack-hacks en guilty pleasures van pro-bodybuilder Vitruvian Physique te ontdekken.

Het wordt niet veel spannender dan een kijkje nemen in iemands koelkast, toch? En als je op ons lijkt, dan ben je meer dan een beetje nieuwsgierig om precies te weten wat sommige van onze topatleten van Myprotein voedt.

Onze gloednieuwe YouTube-serie Rate My Fridge is er om die nieuwsgierigheid te bevredigen - waardoor je exclusief achter de schermen toegang krijgt tot de eetgewoonten van enkele van onze favoriete ambassadeurs.

Om dingen af ​​te trappen in deze hilarische eerste aflevering, hebben we niemand minder dan bodybuilding-pro, Vitruvian Physique (echte naam Igor Opeshansky).

Igor is waarschijnlijk het best bekend om zijn vermakelijke, mythe-vernietigende voeding en trainingsvlogs - als je nog niets van hem hebt gezien, raden we je ten zeerste aan. Hij haalt absoluut de snooze uit de wetenschap.

Hij heeft ook een graad in BSc Human Physiology en tal van medailles voor powerlifting en physique competitions om hem te ondersteunen. Ja.. he can talk the talk and walk the walk.

Klaar om erachter te komen wat deze machine precies van brandstof voorziet? Natuurlijk ben je dat.

https://youtu.be/lpln5-O5EEA

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein