Onze atleten

Eddie Hall doet een bod van $100k om ‘World’s Heaviest Boxing Match’ te verplaatsen

The Beast versus Thor. De zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis. Helaas scheurde Eddie een biceps en het gevecht werd uitgesteld, maar beschouw dit als een waarschuwend bericht. Eddie vecht weer terug.

Net na het vernietigen van bokszakmachines en het testen van zijn kracht op Matt Morsia, heeft Eddie zijn gevoelens heel duidelijk gemaakt.

The Beast ging naar zijn YouTube om een ​​nadrukkelijke intentieverklaring af te geven.

“Laten we nu de trekker overhalen in dit gevecht.

Laten we een locatie regelen, een datum vastleggen en deze strijd laten plaatsvinden.”

Bovendien heeft Eddie veel vertrouwen in zijn kansen, nadat hij de techniek van zijn potentiële tegenstander heeft geanalyseerd.

“Thor, ik heb al je gevechten gezien, ik heb al je trainingsbeelden gezien … en ik moet zeggen vriend, ik ben niet in het minst onder de indruk. Helemaal niet onder de indruk. Niets dat je me tot nu toe hebt uitgebracht of hebt laten zien, heeft me doen denken ‘dat gaat me een probleem opleveren’.

En dit is nu de waarheid. In de twee jaar sinds we het contract hebben ondertekend, heb ik geen enkele klap van je gezien waarvan ik dacht ‘dat zou pijn doen’. Geen enkele klap. En ik denk dat iedereen die dit ziet het met me eens kan zijn.”

Eddy voegde toe:

“Nu, je lijkt zelfverzekerd als je over het gevecht praat, maar als ik naar je kijk, als ik naar de foto’s van je kijk, als ik naar de video’s van je kijk, weet je wat ik zie? Ik zie een verdorde, gestrest, bange, oude man. Je ziet eruit alsof je een jaar niet hebt geslapen. Ik denk dat dat veel zegt. Dat zegt dat je kunt zeggen wat je wilt, maar de manier waarop je eruit ziet zegt meer.”

De sterkste man ter wereld van 2017 is klaar om zijn geld achter zijn woorden te zetten. In naam van het goede doel natuurlijk.

‘Als je zo zelfverzekerd bent, laten we dan een kleine weddenschap met elkaar aangaan. Als je zo zeker bent, laten we doen dat de winnaar $ 100.000 krijgt voor een goed doel naar keuze. Dus als ik win, betaal je 100.000 dollar aan een goed doel naar keuze. Als jij wint, betaal ik 100.000 dollar aan een goed doel naar keuze. “

Bericht om mee naar huis te nemen

Eddie Hall is een man van vertrouwen en hij is klaar om $ 100.000 op het spel te zetten voor het goede doel als The Mountain ermee instemt om de ‘World’s Heaviest Boxing Match’ in de geschiedenis te verplaatsen.

Meer zien van Eddie Hall?

BEKIJK DIT OOK:

Een kijkje in de Home Gym van Eddie Hall

Onze atleten

Een kijkje in de Home Gym van Eddie Hall

2021-10-03 07:00:23van Monica Green

Hoe Eddie Hall elke dag meer dan 12.000 calorieën eet

Onze atleten

Hoe Eddie Hall elke dag meer dan 12.000 calorieën eet

2020-10-05 14:00:34van Isaac Syred

How To Deadlift Like The Beast | De 3 beste tips van Eddie Hall

Training

How To Deadlift Like The Beast | De 3 beste tips van Eddie Hall

2021-01-10 06:00:44van Lauren DawesEmily Wilcock

Emily Wilcock

Schrijver en Expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.