Onze atleten

Een kijkje in de Home Gym van Eddie Hall

‘The Beast’ Eddie Hall gaf ons een rondleiding door zijn epic homegym.

In ware Beast-mode stelde zijn sportschool zeker niet teleur. Als je bij Eddie thuis zou worden uitgenodigd om te trainen, zou je dumbbells tot 80 kg aantreffen, machines en kabels in overvloed, een fysio- en cardiofitnessruimte en een boksring. Moe na je sessie? Geen probleem, maak een uitstapje naar de sauna gevolgd door een duik in de jacuzzi. Niet slecht, toch?

Bekijk het zelf…

https://www.tiktok.com/@myprotein/video/7006250883671543045

Bericht om mee naar huis te nemen

We geven toe dat we een beetje jaloers zijn op Eddie’s gym hier, maar hij traint toch voor een behoorlijk serieuze bokswedstrijd. We wachten nog op onze uitnodiging Eddie, hoewel we niet zeker weten of we wel zin hebben om met je te sparren…

Meer over Eddie Hall?

BEKIJK DIT OOK:

Eddie Hall legt uit hoe hij grote kuiten kweekt

Training

Eddie Hall legt uit hoe hij grote kuiten kweekt

2021-09-04 14:00:33van Emily Wilcock

How To Deadlift Like The Beast | De 3 beste tips van Eddie Hall

Training

How To Deadlift Like The Beast | De 3 beste tips van Eddie Hall

2021-01-10 06:00:44van Lauren Dawes

Hoe Eddie Hall elke dag meer dan 12.000 calorieën eet

Onze atleten

Hoe Eddie Hall elke dag meer dan 12.000 calorieën eet

2020-10-05 14:00:34van Isaac SyredMonica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.