Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

Een kijkje in de Home Gym van Eddie Hall

Een kijkje in de Home Gym van Eddie Hall
Monica Green
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

'The Beast' Eddie Hall gaf ons een rondleiding door zijn epic homegym.

In ware Beast-mode stelde zijn sportschool zeker niet teleur. Als je bij Eddie thuis zou worden uitgenodigd om te trainen, zou je dumbbells tot 80 kg aantreffen, machines en kabels in overvloed, een fysio- en cardiofitnessruimte en een boksring. Moe na je sessie? Geen probleem, maak een uitstapje naar de sauna gevolgd door een duik in de jacuzzi. Niet slecht, toch?

Bekijk het zelf...

Bericht om mee naar huis te nemen

We geven toe dat we een beetje jaloers zijn op Eddie's gym hier, maar hij traint toch voor een behoorlijk serieuze bokswedstrijd. We wachten nog op onze uitnodiging Eddie, hoewel we niet zeker weten of we wel zin hebben om met je te sparren...

Meer over Eddie Hall?

BEKIJK DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein