Onze atleten

‘S Werelds sterkste man neemt het op tegen UK’s First Bodybuilding Pro

Heb je je ooit afgevraagd wie er fitter, sneller of sterker is…een bodybuilder van wereldklasse of een Strongman? Nou, hier is je kans om erachter te komen.

We zetten Eddie Hall op tegen Ryan Terry in een reeks ‘fitness’-uitdagingen om te zien wie er als beste uit de bus komt. Ontdek wat er gebeurde toen hun snelheid, kracht en vreselijke vadergrappen op de proef werden gesteld. Oh, en hoe hard Eddie Hall écht kan slaan.

Bekijk hier de uitdagingen…

Op zoek naar meer?

BEKIJK DIT OOK:

Eddie Hall stompt Ryan Terry met ‘100% kracht

Onze atleten

Eddie Hall stompt Ryan Terry met ‘100% kracht

2021-05-22 07:00:57van Monica Green

Een sterke mentaliteit heeft deze professionele atleet keer op keer gered

Onze atleten

Een sterke mentaliteit heeft deze professionele atleet keer op keer gered

2021-06-02 14:00:18van Evangeline HowarthEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Schrijver en Expert

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.