Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Simpele & Lekkere Kip Goujon Wraps

Simpele & Lekkere Kip Goujon Wraps
Emily Wilcock
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Emily Wilcock

Fastfood komt niet in de buurt van dit recept.

Kip is een van de meest betrouwbare eiwitbronnen voor het opbouwen van spieren en het behalen van je macro's, maar gewone, gebakken kip en rijst kunnen na een tijdje een beetje saai worden. Dus mix je midweek meal prep met deze kipwraps van @emmafituk_. Gebakken kipfilet in havermout in een wrap met zoete chilisaus en beleg naar keuze? Voor mij is het knapperige sla, cherrytomaatjes en gesmolten kaas zijn. Hmm..

Met slechts 19 g eiwit en 27 g koolhydraten per wrap, en 10/10 voor de smaak, zijn ze een must voor een werklunch of een gemakkelijke avondmaaltijd. En ze zijn hoe dan ook een publiekstrekker - serveer met wat gefrituurde chips als je iemand over hebt voor het avondeten.

Serveren
2

Ingrediënten

Instructies

1.

Meng in een kom je paneermeel, kipkruiden en havermout door elkaar.

2.

Snijd de kip in reepjes, dip in het eiwit en vervolgens in het haver- en paneermeelmengsel.

3.

Bak de kipreepjes in een pan met caloriearme kookspray.

4.

Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron en voeg dan mayo, zoete chilisaus en andere toppings toe.

5.

Als de kip gaar en goudbruin is, voeg je deze toe aan de wraps en garneer je af met meer sweet chilisaus.

Voedingswaarde informatie

Calorieën210
Totaal vet3g
Totaal koolhydraten27g
Eiwit19g

Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Emily Wilcock
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein