Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

Rate My Fridge Met Mike Thurston | Episode 2

Rate My Fridge Met Mike Thurston | Episode 2
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Maak je klaar om te ontdekken wat de brandstof is van pro-bodybuilder Mike Thurston.

Het wordt niet veel spannender dan een stiekeme blik in iemands koelkast, toch? En als je op ons lijkt, dan ben je meer dan een beetje nieuwsgierig om precies te weten wat sommige van onze topatleten van Myprotein voedt.

Onze gloednieuwe YouTube-serie Rate My Fridge is er om die nieuwsgierigheid te bevredigen - waardoor je exclusief achter de schermen toegang krijgt tot de eetgewoonten van enkele van onze favoriete ambassadeurs.

In deze tweede aflevering hadden we het geluk een glimp op te vangen van de dagelijkse voeding van Mike Thurston - personal trainer en super populaire YouTuber. Alleen al door naar hem te kijken, kun je zien dat hij zijn voeding behoorlijk serieus neemt, dus we wilden zijn geheimen graag weten.

Klaar om erachter te komen wat deze machine precies van brandstof voorziet? Natuurlijk ben je dat.

https://youtu.be/gMmM_xpNFBw

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein