Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

Rate My Fridge Met Em Ricketts | Episode 3

Rate My Fridge Met Em Ricketts | Episode 3
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Ontdek hoe deze fitnesskoningin haar lichaam van brandstof voorziet om elke training te verslaan.

Het wordt niet veel spannender dan een kijkje nemen in iemands koelkast, toch? En als je op ons lijkt, dan ben je meer dan een beetje nieuwsgierig om precies te weten wat sommige van onze topatleten van Myprotein voedt.

Onze YouTube-serie Rate My Fridge is er om die nieuwsgierigheid te bevredigen - door je exclusief achter de schermen toegang te geven tot de eetgewoonten van enkele van onze favoriete ambassadeurs.

In deze derde aflevering kregen we precies te zien hoe personal trainer en online coach, Em Ricketts, met de honger omgaat en haar lichaam van brandstof houdt om op haar best te presteren. Em staat niet alleen bekend om haar geweldige workouts, maar ze kookt ook meestal iets lekkers en voedends om macro's bij te houden en ervoor te zorgen dat ze haar lichaam ondersteunt om haar doelen te bereiken.

Gerelateerd artikel: Em Ricketts deelt haar 5 favoriete gezonde snack ideeën

Ontdek al haar trucs en tips in de onderstaande video!

https://youtu.be/nr8JqrJdQgM

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein