Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

Trainingsplannen voor vrouwen | Je uitgebreide gids

Trainingsplannen voor vrouwen | Je uitgebreide gids
Amy Golby
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Amy Golby

Waar je ook bent, wat je wilt trainen of hoe je wilt trainen, dames, we hebben een training voor je! Van zweterige thuistrainingen tot krachttraining-sessies, bekijk het hieronder en vind je favorieten.

Trainingsplannen voor vrouwen | Je uitgebreide gids

Trainingen die je vanuit huis kunt doen

Vergeet dat de hoelahoep voor kinderen is, deze training zorgt ervoor dat je een sterke core opbouwt en je fit voelt terwijl je plezier hebt in de workout. Leer alles wat je nodig hebt, van welk type hoepel je moet gebruiken, hoe je moet beginnen, hoe je meer calorieën kunt verbranden en nieuwe vaardigheden kunt opdoen.

Steph Elswood staat op het punt om ons op de proef te stellen met haar circuittraining, het zal intens worden, maar maak je geen zorgen, het is het zeker waard.

De Circuit / HIIT-stijltraining is een geweldige manier om je doelen te bereiken met 5 ronden van 45 seconden trainen gevolgd door 15 seconden rust voordat je doorgaat naar de volgende oefening. Elke ronde heeft 4 oefeningen die ervoor zorgen dat je calorieën verbrandt en kracht opbouwt.

Steph's ab workout is een snelle en gemakkelijke thuistraining waarbij je sterke buikspieren opbouwt. Dankzij de gemakkelijke oefeningen kan iedereen dit circuit uitproberen en zelfs met beperkte tijd vooruitgang zien, ook vanuit huis. Sta op en ga aan de slag met dit snelle abs-busting-circuit.

Hannah's booty band workout zorgt ervoor dat je je billen voelt branden en sterkere bilspieren opbouwt, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Dit eenvoudige circuit heeft 5 oefeningen die achter elkaar worden uitgevoerd met een minuut rust tussen de ronden, met een minimum van 3-4 ronden, maar als je een extra burn wilt, waarom zou je het dan niet naar 5-6 pushen? We weten dat je deze booty band workout leuk zult vinden, dus waar wacht je nog op?

Buikspiertraining voor vrouwen

De beste buikspieroefeningen voor vrouwen

Bekijk 15 van de beste buikspieroefeningen voor vrouwen. Als je er maar een paar in je dagelijkse leven opneemt, zul je niet alleen een sterkere core vormen en opbouwen, maar het ook helpen om de sportprestaties, andere compound oefeningen en hulp bij het voorkomen van blessures tijdens het sporten aanzienlijk te verbeteren.

Het is vooral jouw training, dus kies 5-8 oefeningen uit deze training en voer gedurende de hele training ongeveer 3-5 sets van 10-20 herhalingen. Wil je jezelf flink pushen? Voeg dan wat extra gewicht toe!

 

Glute-trainingen voor vrouwen

Heb je weinig tijd, maar wil je toch wat bilspieren kweken? We zijn er voor je! We hebben personal trainer en online fitnesscoach, Katie Nelson, om deze snelle maar geweldige glute-training te delen. Je hebt geen apparatuur nodig. Het zijn 9 eenvoudige oefeningen om uit te proberen in een snel circuit van 15 minuten.

Klaar om de perfecte bilspieren vorm te geven? Pak je weerstandsband en train waar je ook bent met deze eenvoudige bilspiertraining die je zeker zowel een burn als spierwinst zal opleveren. Het circuit is eenvoudig door elke oefening in afzonderlijke sets uit te voeren met rust tussen de sets of door de oefeningen toe te voegen aan de back to back circuits, met een rusttijd van 60 seconden tussen 4-5 ronden.

 

Beentrainingen voor vrouwen

Deze set van 5 trainingen heeft alles wat je nodig hebt, van een beentraining zonder apparatuur tot trainen met weerstandsbanden ... je hoeft de leg day niet over te slaan ... Alles wat je nodig hebt is wat ruimte en iets om wat hoogte te bieden. Voor een selectie van de oefeningen kun je de moeilijkheidsgraad van de sessie ook vergroten door het aantal sets en herhalingen, de rusttijd tussen de sets en de snelheid waarmee je elke oefening uitvoert, te verhogen. Verwacht dat deze sessie ongeveer 30-60 minuten zal duren.

Check deze workout met 8 oefeningen met Laura Rose, waarmee je zelfs vanuit huis zeker spierwinst zult zien, alles wat je nodig hebt is een paar dumbbells (of alternatief gewicht) en een weerstandsband. Deze training zit vol met sets en herhalingen om een ​​grote hoeveelheid werk te verzetten en ervoor te zorgen dat je de intensiteit kunt bereiken dat nodig is vanuit huis. De compound oefeningen zorgen ervoor dat je veel spieren traint in korte tijd!

Trainingen met gewichten

Wil je wat anders dan je standaardtraining? Kracht en cardiovasculaire conditie opbouwen? Nou, deze Kettlebell-workout is voor jou. Train het hele lichaam van je gripkracht tot je hele rug en buikspieren - dus waar wacht je nog op, pak nu een kettlebell en probeer de oefeningen uit onze kettlebell-workout!

Rosi Jay Pierce is een drukke vrouw die jongleert met werk, vloggen, fitness en moeder is, dus ze heeft ons deze snelle training gegeven om je te helpen een training in je drukke schema te passen. Het enige wat je nodig hebt is een dumbbell en 30 minuten om je fitnessdoelen te behalen, hier zijn geen excuses voor.

Krachttraining voor vrouwen

Bouw kracht op met onze training en tips

Wil je een sterk lichaam opbouwen, meer calorieën verbranden, fit worden en je topfit voelen? Natuurlijk wil je dat. Nou, deze training is voor jou! Aan krachttraining beginnen kan intimiderend zijn, maar we nemen je mee door het hoe en waarom van training om je te helpen je op je gemak te voelen terwijl je een sterk lichaam opbouwt. Welke vragen je ook hebt, we beantwoorden ze voor je, maak je klaar voor een fittere versie van jezelf met deze krachtopbouwende oefeningen voor je hele lichaam.

Amy Golby
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Amy Golby
Amy is al meer dan 18 jaar een sportvrouw die rugby en korfbal speelt op nationaal niveau, ze is al 5 jaar een gediplomeerde personal trainer en heeft haar voedingskennis verder uitgebreid met een diploma in sport- en bewegingsvoeding en een diploma psychologie. Ze traint al meer dan 10 jaar in een sportschool en blijft leren en verbeteren om haar doelen te bereiken.Ze gelooft in zowel de fysieke als mentale voordelen van sport en fitness, evenals een uitgebalanceerd dieet en levensstijl. Amy heeft programma's rond sport en fitness gemaakt voor Red Bull, Look magazine, Spartan UK en Mental Movement UK over hoe fitness je mentale gezondheid kan helpen verbeteren. In haar vrije tijd houdt Amy van sporten, socializen met vrienden en haar winkelverslaving aan gymkleding aanwakkeren. Ze is hier te vinden - https://www.instagram.com/dreams_and_dumbbells/?hl=en
myprotein