Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

Beste gezondheids- en fitness-gebeurtenissen die in 2020 hebben plaatsgevonden

Beste gezondheids- en fitness-gebeurtenissen die in 2020 hebben plaatsgevonden
Evangeline Howarth
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Er is veel gebeurd in 2020. Waarom zouden we alleen focussen op de negatieve gebeurtenissen? Hier bekijken we alle goede dingen die tot nu toe in 2020 hebben plaatsgevonden!

Welnu, met mensen die vaker sporten en gratis Instagram-kooklessen van wereldklasse, zijn er ontzettend veel geweldige dingen gebeurd op het gebied van gezondheid en fitness. Je hebt het je alleen nog niet gerealiseerd.

Sporten met Joe

https://www.instagram.com/p/CBgHO5zliaE/?utm_source=ig_embed

Nadat de scholen gesloten waren, begon Joe ‘The Body Coach’ Wicks een dagelijkse uitdaging met HIIT-sessies van 30 minuten op YouTube. Hij streamt sinds 23 maart elke weekdag om 9.00 uur om kinderen fit te houden. Drie maanden lang elke ochtend op zijn YouTube en hij is nog steeds niet gestopt. Hij maakt gym weer leuk, zelfs voor degenen onder ons die de schoolleeftijd al ver voorbij zijn.

Het beste is echter: vroegtijdig gezondheid en fitness introduceren bij kinderen kan een gewoonte worden die de rest van hun leven duurt. Dus sporten met Joe in 2020 kan nieuwe generaties hun hele toekomst er gezonder uit laten zien.

Run For Heroes: Rennen voor de Gezondheidszorg in Engeland

https://www.instagram.com/p/B-mFmsggh1x/?utm_source=ig_embed

Mensen rennen om gezondheidsmedewerkers te ondersteunen. Een goed doel, Run for Heroes, moedigt mensen aan om 5 km te rennen, lopen, fietsen of joggen en daarna £5 te doneren. Hun oorspronkelijke doel was £5000.

Ze hebben nu echter al £ 5.507.725,81 opgehaald. Een werkelijk geweldige prestatie op het gebied van gezondheid en fitness.  Voor iedereen die heeft deelgenomen in Engeland: chapeau! .

Mensen trainen en koken meer dan ooit

https://www.instagram.com/p/CCLycQ1FuK2/

Myprotein heeft onlangs een YouGov-enquête uitgevoerd over de veranderende gezondheids- en fitnessgewoonten in het VK. En goed nieuws daar: 6 miljoen Britten doen dagelijks aan lichaamsbeweging. Bovendien is er een algemene trend om vaker te sporten.

Mensen koken ook meer dan ooit. In deze enquête meldde 64% van de mensen een verandering in hun eetgewoonten. En volgens een andere peiling is de verandering dat mensen veel vaker vers voedsel eten.

1 op de 5 mensen zei dat ze dat nu dagelijks doen. En 89% van de mensen zei dat ze dit zullen blijven doen nadat de zaken weer normaal zijn geworden.

Omdat onze dagelijkse gewoonten zo'n enorm effect hebben op onze algehele gezondheid, zijn dit beide geweldige dingen die in 2020 zijn gebeurd.

En al dat extra koken is nog beter als je het ook nog eens goed kunt....

Gratis kooklessen van verschillende chefs van wereldklasse

https://www.instagram.com/tv/CBYV-PSoQtu/?utm_source=ig_embed

Nu ze meer tijd thuis hebben gehad, gebruiken chefs over de hele wereld deze periode om ons hun vaardigheden te leren. Zelfs Gorden Ramsay is flink bezig geweest met zijn Ramsay in 10 segments op insta.

Hij heeft ons geleerd hoe we klassieke huisfavorieten moeten bereiden, zoals bijvoorbeeld een klassieke curry. We hebben zelfs zelf wat kooklessen voor thuis gemaakt, zoals deze hierboven met @katijfit - wie houdt er niet van een goede crumble?

Tegen het einde van 2020 zijn we misschien zelf chefs van wereldklasse.

Spotify startte een wellness-afspeellijst

<iframe src="https://open.spotify.com/embed/playlist/29oqU7B8QjdPSf8jBuBmfN" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

 

Spotify is op 27 april 2020 begonnen met hun gepersonaliseerde wellness-afspeellijsten. Er zijn zelfs yoga- en sport-afspeellijsten. Samen met hun trainingsafspeellijst kunt je dus muziek gebruiken om je gezondheid te verbeteren.

Door te luisteren naar natuurgeluiden en rustige omgevingsmuziek voelen we ons zeker gezonder. En volgens Spotify hebben de afgelopen maanden mensen ook geholpen gezond te blijven met een toename van kookpodcast-toneelstukken. Je kunt ook een van onze afspeellijsten hierboven bekijken.

Nieuwe fitnesskleding om te dragen - nieuw eiwit om te drinken

https://www.instagram.com/p/CByCf0_lxFi/

2020 heeft ons nieuwe kleding en nieuwe eiwitproducten geboden omdat er geen excuses zijn als het om innovatie gaat. Hoewel het al 2020 is, zouden we allemaal wel eens willen dat we er soms wat meer old -school uitzagen. Daarom hebben we zojuist ons nieuwe raw-assortiment gelanceerd, voor die old-school atletische en edgy feel.

We zijn ook een geweldige samenwerking aangegaan met Swizzels en hebben een gloednieuwe Keto Blend die je moet proberen. We hebben ervoor gezorgd dat je je gezondheid en conditie nog steeds kunt verbeteren in 2020 met onze steun. Iets waar we trots op zijn.

Mensen streven nog steeds hun fitnessdoelen na

Misschien wel het mooiste wat er in 2020 is gebeurd: dat mensen, zelfs in moeilijke tijden, nog steeds hun gezondheids- en fitnessdoelen vernietigen.

We hebben in 2020 veel moed en vastberadenheid gezien, vooral van gezondheidszorgwerkers, maar het was ook geweldig om te zien hoe mensen balkonmarathons voltooiden, Everest beklommen op hun trap en een hele reeks andere geweldige fitnessdoelen bereikten.

Sommige mensen, zoals onze jongen Zack George, hebben hun energie optimaal gebruikt tijdens de lockdown - dus zelfs als ze hun nieuwe deadlift-PB niet kunnen nastreven, maken ze op andere gebieden persoonlijke records.

De constante herinnering aan het aanpassingsvermogen, de veerkracht en de vastberadenheid van mensen is voor ons een van de beste dingen die in 2020 heeft plaatsgevonden.

Bericht om mee naar huis te nemen

Het is gemakkelijk om alleen maar negatief te zijn over de afgelopen maanden, en over de komende maanden. Maar dat hoeft niet: dit jaar kan nog steeds geweldig zijn.

Ongeacht hoe we ons nu voelen, er zijn positieve dingen die we van 2020 kunnen nemen en die we ons voor altijd kunnen herinneren. Dus om ons beter en sterker te voelen, moeten we juíst de positieve dingen onthouden en bij ons houden.

Evangeline Howarth
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.

myprotein