Supplementen

Wat is plantencollageen?

Hier is de nieuwste toevoeging aan de veganistische collectie van Myvitamins, Plant Collagen. Deze unieke formule is een bron van essentiële vitamines en mineralen en wordt geleverd in twee heerlijke smaken (citroen en limoen en sinaasappel, ananas en kokosnoot.) Lees verder om meer te weten te komen…

Artikel geschreven door Katie Lambert.

Wat is plantencollageen?

Myvitamins Plant Collagen Powder is een deskundige mix van aminozuren, vitamines en prebiotica, in een handig poeder dat aan water wordt toegevoegd om een ​​verfrissende drank te creëren.

Probeer het hier zelf:

Wat is veganistisch collageen?

Collageen is meestal afkomstig van dierlijke producten en speelt een cruciale rol bij de elasticiteit van de huid en de flexibiliteit van gewrichten. Ons natuurlijke vermogen om collageen aan te maken neemt af naarmate we ouder worden. Dit is de oorzaak van de zichtbare tekenen van veroudering die we kennen als rimpels.

Ons fruitige plantencollageen bevat een aminozuurprofiel dat vergelijkbaar is met dat van rundercollageen. Elke portie levert een equivalent van 10 g van dit belangrijke eiwit.

De schoonheidsvoordelen

Dus, afgezien van het stimuleren van je collageenniveaus van binnenuit, wat zijn de schoonheidsvoordelen van Plant Collageen? Dit fruitige nieuwe supplement bevat:

 • Vitamine C – Een belangrijke voedingsstof die de normale collageenvorming ondersteunt en onze cellen helpt beschermen tegen de oxidatieve stress veroorzaakt door schade door de zon en alcoholgebruik.(1)
 • Zink – Een essentieel mineraal dat helpt om je haar, huid en nagels te versterken.(2)
 • Koper – Een element dat een belangrijke rol speelt bij huidpigmentatie.(3)
 • Asrion™ – Een belangrijk huidverzorgingsingrediënt waarvan klinisch is bewezen dat het de haardikte, de stevigheid van de huid en de aanmaak van collageen verbetert. Studies tonen ook voordelen aan bij de synthese van hyaluronzuur en algemene hydratatie van de huid. (4) Onderstaande gegevens tonen de resultaten van suppletie met astrion na slechts 28 dagen.

De voordelen voor de darmgezondheid

Myvitamins Plant Collagen is niet alleen een smakelijke toevoeging aan je schoonheidsroutine, maar het heeft ook voordelen voor je spijsvertering. Onze synbiotische pre/pro-darmmix omvat:

 • Inuline – Een vezelrijk prebioticum, dat goede bacteriën in de darm verhoogt door het te voeden.(5)
 • Ganeden BC30 – Een probiotisch ingrediënt waarvan is aangetoond dat het het spijsverteringscomfort ondersteunt en een gezonder darmmilieu creëert. Verbeteringen in de darmgezondheid hebben een aanzienlijke invloed op de immuunfunctie, hersenactiviteit en meer.

Vond je dit artikel interessant?

LEES DIT OOK:

Is veganistisch collageen net zo goed als dierlijk collageen?

Voeding

Is veganistisch collageen net zo goed als dierlijk collageen?

2021-03-09 07:00:36van Claire Muszalski

Plantaardig eiwitpoeder versus Wei-eiwitpoeder

Supplementen

Plantaardig eiwitpoeder versus Wei-eiwitpoeder

2021-11-22 11:00:41van Claire Muszalski

20 voedingsmiddelen met veel vitamine C

Voeding

20 voedingsmiddelen met veel vitamine C

2021-12-27 07:00:08van Claire Muszalski


 1. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale functie van de huid en helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.
 2. Zink draagt bij aan de instandhouding van normaal haar, huid en nagels.
 3. Koper draagt bij aan normale haar- en huidpigmentatie.
 4. https://nulivscience.com/ingredients/astrion
 5. Cichoreivezelinuline draagt bij aan een normale darmfunctie door de frequentie van de ontlasting te verhogen.


Myprotein

Myprotein

Schrijver en Expert