Supplementen

Vegan Protein ontwikkeld om de textuur en verteerbaarheid van whey te evenaren

Als je het nog niet hebt gehoord, MyPRO is de nieuwste toevoeging aan de Myprotein-familie – een verzameling eliteproducten die zijn ontworpen voor de meest toegewijde atleten. Alle PRO-producten bevatten ingrediënten van de hoogste kwaliteit en geavanceerde technologie om je prestatie sessie na sessie te verbeteren.

En nu heeft PRO zijn winnende formule uitgebreid naar diegenen die veganistische voordelen zoeken met de release van THE Plant. Dit baanbrekende veganistische eiwit bevat drie veganistische eiwitbronnen, een compleet aminozuurprofiel en geavanceerde productie waardoor het de drinkervaring van whey kan nabootsen. Hier is het volledige overzicht van THE Plant.

mypro

Waarom kiezen voor THE Plant?

THE Plant combineert drie plantaardige eiwitten – isolaat van erwteneiwit, isolaat van rijsteiwit en gehydrolyseerd erwteneiwit – om maar liefst 25 g eiwit per portie te leveren.

Het bevat ook een compleet aminozuurprofiel, dat alle negen essentiële aminozuren bevat – iets dat vaak moeilijk te vinden is in een veganistisch eiwit.

En daar stopt het niet. Het productontwikkelingsteam heeft ook MyZyme™ toegevoegd aan THE Plant. Dit is een vakkundig samengestelde mix van enzymen die een natuurlijke bron van calcium uit Aquamin™ Marine Algae vormt.

Smaakt en levert net als whey

Als we zeggen dat dit superieure kwaliteit is, menen we dat ook. Het bepalende kenmerk van hoogwaardige eiwitten is de eiwitverteerbaarheid-gecorrigeerde aminozuurscore (PDCAAS). Eén is een perfecte score op deze schaal, en de reguliere wei-eiwit scoort één. THE Plant scoort ook één op deze schaal, waardoor het een vegan eiwit is dat vergelijkbaar is met whey in voedingswaarde.

Het is niet alleen vergelijkbaar met whey in termen van voedingswaarde, het is ook vergelijkbaar in termen van mondgevoel en smaak. Dat klopt: geen korrelige veganistische eiwitten meer. We hebben ervoor gezorgd dat de deeltjesgrootte van THE Plant die van wei-eiwit nabootst, waardoor je een soepele, plezierige drinkervaring krijgt.

Bericht om mee naar huis te nemen

Plantaardige sporters verdienen producten op PRO-niveau. THE Plant van MyPRO levert precies dat en nog meer. Krijg alle negen aminozuren, een flinke dosis eiwit van 25 g per portie, en een smaak en dezelfde PDCAAS als whey. De dagen van zoeken naar het perfecte veganistische eiwit zijn voorbij – we hebben het gekraakt.

Meer weten over THE Pro?

LEES DIT OOK:

Wat maakt THE Whey PRO?

Supplementen

Wat maakt THE Whey PRO?

2021-10-11 14:00:45van Claire Muszalski

9 pre-workouts voor een zweterige sessie

Supplementen

9 pre-workouts voor een zweterige sessie

2022-01-24 20:00:42van Emily WilcockMonica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.