Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

Protein Water Is Perfect Voor On-The-Go Fitness Fans

Protein Water Is Perfect Voor On-The-Go Fitness Fans
Evangeline Howarth
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Je rent de deur uit, pakt je sleutels en telefoon, springt in de auto en ... halverwege je werk besef je dat je je shake op het aanrecht hebt laten liggen. We hebben het allemaal weleens meegemaakt.

Wat als we je zouden vertellen dat er een manier is om je shake nooit meer te vergeten, of nog beter, dat je nooit meer een shake hoeft te maken of zelfs maar je shaker hoeft te reinigen?

Nee, we hebben het niet over het opgeven van je kostbare eiwitshakes, maar over het ruilen voor een die al klaar is om te drinken.

Bewaar er een paar in je sporttas, onder je bureau, of ergens anders koel en droog om overal en altijd van een shake te kunnen genieten, zonder intens te hoeven schudden.

Clear Vegan Protein Water

Houd je ervan om een ​​licht en verfrissend drankje bij de hand te hebben, maar vind je dat ze meestal de voedingswaarde missen? Nou, dat hoeft niet meer. Clear Vegan Protein Water is gemaakt van hoogwaardige erwtenproteïne en bevat 10 g eiwit per drankje.

Nu weten we dat er meer in het leven is dan alleen eiwit, dus we hebben ook vitamine B6 toegevoegd om je energieker te maken, vitamine B12 om je immuunsysteem te ondersteunen en vitamine B5 om je mentale prestaties op peil te houden.

Dit alles komt neer op een totaal van slechts 42 calorieën zonder vet en zonder suiker en zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen. De fles is ook volledig gemaakt van gerecycled plastic. Noem nog een drankje dat zo indrukwekkend is. We wachten...

Wil je het gevoel hebben dat je op een warme dag een cocktail op het strand slurpt? Kies uit de zoete strawberry of de verfrissende lemon and lime smaak. .

Waarom stoppen bij kant-en-klaar eiwitwater? Het is tijd om een ​​pauze te nemen van de shaker ...

Impact Protein Shake

Perfect voor als je onderweg bent (en geen shaker mee wilt nemen), onze kant-en-klare formule biedt alle voordelen van een normale wei-eiwitshake zonder gedoe.

Met 25 g eiwit en 194 calorieën, is deze smakelijke shake gemaakt van magere melk en bevat hij weinig vetten en suikers, waardoor het de ideale snack voor na de training of 's ochtends als opkikker.

In tegenstelling tot andere kant-en-klare shakes, is er ook geen gebruik gemaakt toegevoegde palmolie of verdikkingsmiddelen, alleen een heerlijke en volle smaak en all-natural colouring - kies uit strawberry, chocolate, of vanilla.

Vegan Protein Shake

De ultieme plantaardige opkikker, deze shake is klaar voor gebruik wanneer je maar wilt. We weten dat het moeilijk kan zijn om onderweg een goede bron van veganistische eiwitten te vinden, maar met een van deze in je tas hoef je nooit meer zonder.

Bevat 11 g eiwit, bevat weinig vet en bevat minder dan 175 calorieën per shake, waardoor het de ideale aanvulling is op een drukke dag of herstel na een training.

Maar daar houdt het niet op; deze eiwitshake is ook Informed Sports Tested, wat betekent dat hij officieel veilig is voor zowel professionele atleten als de gemiddelde sportschoolbezoeker.

Elke shake bestaat uit amandelen, erwteneiwit en echt fruit of vaste cacaobestanddelen, en is van nature gearomatiseerd en gezoet met stevia. Het is ook vrij van verdikkingsmiddelen en palmolie, dus je kunt erop vertrouwen dat je het beste krijgt.

Bericht om mee naar huis te nemen

Of je nu op zoek bent naar een verfrissend drankje met alle extra voordelen, of een snelle en gemakkelijke eiwitrijke snack, deze kant-en-klare shakes zijn perfect om je doelen altijd en overal te ondersteunen.

Op zoek naar meer super-gemakkelijke voeding?

LEES DIT OOK:

Evangeline Howarth
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.

myprotein