Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

Ontdek onze nieuwe sappige plantaardige eiwitshake

Ontdek onze nieuwe sappige plantaardige eiwitshake
Evangeline Howarth
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Na het succes van onze Clear Whey Protein is het niet meer dan eerlijk om het verfrissende gevoel van een sappige shake te delen met de veganisten onder ons! Dat klopt, we hebben de vegan protein ook in een Clear variant!

Als je op zoek bent naar een fruitige, verfrissend drankje in plaats van de klassieke romige shake, zoek dan niet verder dan onze Clear Vegan Protein Isolate. Met krachtig erwteneiwit hebben we een geheel nieuwe blend gemaakt dat volledig oplosbaar is in water en 10 gram eiwit per portie met zich meebrengt.

Next Level Voedingswaarden

De Clear Vegan Protein zit tevens boordevol B-vitamines om je die extra boost te geven om de dag door te komen. Elke portie bevat 50% van alle B-vitamines die wordt aanbevolen om per dag te consumeren. Dat betekent een goede hoeveelheid van die vervelende B12 die wat moeilijker kan zijn om binnen te krijgen als vegan. De blend bevat pantotheenzuur (B5), thiamine (B1) en vitamine B6 die de mentale prestaties, de gezondheid van het hart verbeteren en vermoeidheid kunnen bestrijden. (1,2,3)

Met een zoet en smakelijk drankje kun je je al snel zorgen maken over het suikergehalte. Nou ja, stop daar gelijk mee- het bevat slechts 1 gram suiker en ongeveer 55 calorieën per portie, waardoor het perfect is om te gebruiken naast doelstellingen als bijvoorbeeld het verliezen van gewicht (of andere doelen uiteraard).

Smaakt goed, doet goed

Het goede nieuws stopt daar zeker nog niet. Clear Vegan Protein Isolate is ontwikkeld in twee lekkere smaken met echt fruit - citroen en limoen en tevens aardbei.

Als je voorzichtig bent met de verpakking die je koopt, kun je er zeker van zijn dat het ook 100% recyclebaar is.

Als je op zoek bent naar iets anders, kun je deze smakelijke Clear Whey Popsicles proberen - perfect voor een heerlijke ijskoude snack.

Bericht om mee naar huis te nemen

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de eiwitten binnen te krijgen die je nodig hebt in een plantaardig dieet. Schud simpelweg deze sappige eiwitdrank om te genieten van heerlijke smaken en krijg daarmee tegelijk een flinke B-vitamineboost.

1. Pantotheenzuur draagt bij aan normale mentale prestaties en de vermindering van vermoeidheid.
2. Thiamine draagt bij tot de normale functie van het hart, de normale werking van het zenuwstelsel en een normaal energieleverend metabolisme.
3. Vitamine B6 draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem.

Evangeline Howarth
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.

myprotein