Supplementen

Hoe je je immuniteit kunt ondersteunen

Heb je vragen over hoe je je immuunsysteem kunt ondersteunen? We zijn hier om licht te werpen op de dingen die je kunt elimineren of opnemen in je routine om je immuniteit te ondersteunen.

Immuniteit ondersteunen

Artikel geschreven door Alicia Brittle.

Hoe kun je je immuniteit ondersteunen?

Onze levensstijl, voeding en dagelijkse gewoontes kunnen een grote impact hebben op de kracht van ons immuunsysteem. Om je immuniteit te ondersteunen, is het het beste om ervoor te zorgen dat je dieet uitgebalanceerd is en veel fruit en groenten bevat. Luister niet alleen naar je lichaam om te weten wanneer je moet rusten en pauzeren, maar zorg er ook voor dat je voldoende slaapt. Hier is een lijst met dingen die je kunt doen om je algemene gezondheid en welzijn te ondersteunen:

 1. Eet fruit en groente
 2. Luister naar je lichaam en weet wanneer je moet rusten
 3. Krijg genoeg slaap
 4. Rook niet
 5. Beweeg regelmatig
 6. Drink veel water

Naast deze veranderingen in levensstijl, kun je ervoor zorgen dat je de 3 essentiële vitamines krijgt die het lichaam nodig heeft om je immuniteit te ondersteunen:(1,2,3)

1. Vitamine C

Een bekende, belangrijke vitamine voor het onderhoud van je immuunsysteem.

2. Vitamine D3

Het is van vitaal belang dat we genoeg krijgen van deze ‘zonnevitamine’, die de normale functie van ons immuunsysteem helpt om ons fit te houden.(3)

3. Zink

Dit essentiële mineraal heeft veel voordelen voor onze gezondheid, waaronder de functie van ons immuunsysteem.

Tijdens drukke schema’s kan een alles-in-één vitamine de perfecte aanvulling zijn als je je immuunsysteem wilt ondersteunen. Gemaakt met een unieke mix van vitamine C, vitamine D en vitamine E, is onze Immune Health multivitamine vakkundig ontworpen om je welzijnsdoelen te ondersteunen, zelfs in hectische schema’s. Deze supplementen bevatten zink om bij te dragen aan de normale werking van het immuunsysteem. (2) We hebben ook selenium toegevoegd om cellen te beschermen tegen oxidatieve stress, alles in één handige capsule.

Probeer Myvitamins Defense Shots voor een smakelijke, gemakkelijke manier om je welzijn te ondersteunen. Ze zijn een deskundige mix van 250 mg Wellmune® (bèta-glucaan), vitamines en mineralen om een ​​normale immuungezondheid te behouden en vermoeidheid te helpen bestrijden. (1,5) Wellmune® werd uitgeroepen tot ingrediënt van het jaar voor sportvoeding, vanwege de klinisch bewezen immuunondersteuning bij atleten. (6) Deze drankjes met sinaasappel- en mangosmaak zijn calorievrij en geschikt voor veganisten, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op je dagelijkse routine.

Bekijk hier nog meer voedingstoffen die je immuniteit kunnen ondersteunen:

Micronutriënten: voedingsstoffen die je immuniteit ondersteunen

Supplementen

Micronutriënten: voedingsstoffen die je immuniteit ondersteunen

2021-11-05 07:00:43van Myprotein


 1. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
 2. Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
 3. Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
 4. Selenium draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
 5. Vitamine C draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid.
 6. https://www.wellmune.com/2020/09/22/nutraingredients-award-sports-nutrition/


Myprotein

Myprotein

Schrijver en Expert