Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

Hier is onze gloednieuwe Impact Whey Protein Blend

Hier is onze gloednieuwe Impact Whey Protein Blend
Monica Green
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

We hebben twee favoriete producten samengevoegd met onze gloednieuwe Impact Protein Blend. De unieke mix van Impact Whey Protein en Impact Whey Isolate geeft je het voordeel van snel verteerbaar Impact Whey Isolate gecombineerd met hoogwaardige Impact Whey Protein, plus een romigere, zoetere smaak.

Hier zijn de details ...

Wat is het verschil?

Impact Whey Protein is perfect voor dagelijkse voeding en levert 1,9 g vet, 1 g suiker, 21 g eiwit met slechts 103 calorieën per portie.

Ons Impact Whey Isolate is geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een caloriearme, vetarme eiwitoptie — met 93 calorieën, slechts 0,1 g vet, 0,6 g suiker en 23 g eiwit per portie.

Het lage vet- en caloriegehalte van Impact Whey Isolate is geweldig voor diegenen die willen afvallen en toch een heerlijke shake willen hebben, maar het hogere vetgehalte in Impact Whey Protein maakt het een romigere, zoetere eiwitshake.

Dat is waar we bij degenen in het midden komen die het beste van twee werelden willen - onze Impact Protein Blend.

Impact Protein Blend bevat 100 calorieën, 0,7 g vet en 22 g eiwit, waardoor het het perfecte alternatief is voor diegenen die snel opneembare eiwitten met een romigere smaak willen.

De nieuwe blend bevat ook natuurlijk voorkomende BCAA's om te helpen bij het herstellen en opbouwen van nieuwe spieren, zodat je het meeste uit je trainingen haalt.

Bericht om mee naar huis te nemen

Als je op zoek bent naar een eiwit dat het beste van twee werelden biedt, dan is het hier. Impact Protein Blend biedt de dagelijkse voeding die je nodig hebt om je trainingen te ondersteunen en spieren op te bouwen. De perfecte middenweg om je het beste van Impact Whey Protein en Impact Whey Isolate te geven.

Genoten van dit artikel?

LEES DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein