Supplementen

‘Best One Yet’ Introductie van de Impact Bar

Snacks blijven nooit te lang hangen in het Myprotein-kantoor, en de samples van de nieuwe Impact Bar waren geen uitzondering. Als we zeggen dat het onze “lekkerste reep ooit” is, menen we dat ook.

Een drielaagse reep met een zacht en taai karamelcentrum, omhuld met chocolade en gegarneerd met crispies voor extra crunch. Het is ideaal voor het stillen van je zoete cravings en de perfecte metgezel voor een kopje thee.

Hoe dan ook, nu je bent geïntroduceerd, hier zijn de details van de nieuwe Impact Bar.

myprotein impact bar

Wat is de Impact Bar?

We houden van onze snacks met flink van eiwitten. De Impact Bar bevat 20g eiwit, is laag in suiker, hoog in vezels en ontzettend lekker.

En het komt in zeven heerlijke smaken – Caramel Nut, Fudge Brownie, Dark Choc Sea Salt, Dark Choc Orange, Dark Choc Mint, Peanut Butter, Cookies & Cream – dus je zou de smaak van je dromen moeten kunnen vinden…

Wat jullie vinden

Sommige klanten hebben de nieuwe bar ook al geprobeerd. We kunnen wel zeggen dat ze er geen genoeg van kunnen krijgen.

Deze klant moet nog alle zeven smaken proberen, maar we zijn onder de indruk dat ze er al vier hebben geprobeerd(en ervan hielden). Hoewel we niet zeker weten of de Impact Bar ook met een bulk kan worden gebruikt … neem de volgende keer gewoon twee bars!

myprotein impact barWe vinden het niet erg als je het in de koelkast wikkelt en de rest bewaart voor later, Annabel…

myprotein impact bar

Stop ermee, Jane, we zijn aan het blozen…

myprotein impact bar

Bericht om mee naar huis te nemen

We zijn zo blij dat de nieuwe Impact Bar eindelijk voor iedereen beschikbaar is om te proberen. Kies je smaak en zeg hallo tegen je nieuwe favoriete snack, ideaal voor op kantoor, onderweg of voor of na je training.

Op zoek naar meer snacks?

LEES DIT OOK:

5 door voedingsdeskundigen goedgekeurde snacks voor na de training

Voeding

5 door voedingsdeskundigen goedgekeurde snacks voor na de training

2020-09-11 06:00:01van Shannah Hatch

10 gemakkelijke post-workout snacks om je spieren van brandstof te voorzien

Voeding

10 gemakkelijke post-workout snacks om je spieren van brandstof te voorzien

2022-01-06 15:30:50van Myprotein

6 eiwitrijke veganistische snacks om je spieren te voeden

Supplementen

6 eiwitrijke veganistische snacks om je spieren te voeden

2022-01-06 13:00:42van Monica GreenMonica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.