Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

10 beste vitamines & supplementen voor vrouwen

10 beste vitamines & supplementen voor vrouwen
Myprotein
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Myprotein
Door: Megan Thomas.

Als we aan vrouwen denken, hebben we de neiging om aan schoonheid van buitenaf te denken. Onze uiterlijke schoonheid weerspiegelt echter onze innerlijke schoonheid en ontbrekende vitamines kunnen een grote invloed hebben op beide. Dagelijkse vitamines kunnen helpen onze huid te zuiveren, ons immuunsysteem te ondersteunen en hormoonveranderingen te bevorderen. Dus, welke vitamines zijn het beste voor vrouwen en waarom?

In dit artikel introduceren we de tien beste vitamines en supplementen voor vrouwen:

  1. Multivitamine Gummies
  2. Gut Gummies
  3. Retinol
  4. Collageen Gummies
  5. Visolie
  6. Gummies voor haar, huid en nagels
  7. Hyaluronzuur
  8. Biotine
  9. Active Women
  10. Zwangerschap Gummies

Hier is alles wat je moet weten.

Multivitamin Gummies

Myvitamins Multivitamine Gummies zijn een smakelijke gummy met aardbeiensmaak, gemaakt van een unieke vorm van 10 essentiële vitamines en mineralen die nodig zijn om je lichaam te ondersteunen en zijn een must-have in je dagelijkse routine.

Door vitamine A, C en D samen te voegen om het onderhoud van je huid (1) en botten (2) te ondersteunen, en jodium om je cognitieve functie te stimuleren (3), zijn deze gummies vakkundig ontworpen voor dagelijks gebruik om je van binnen gezond te houden.

Gut Gummies

Gut Gummies zijn een heerlijke en handige manier om je interne gezondheid te ondersteunen. Deze gummies zijn zo geformuleerd dat elke gummy 1 miljard levende culturen (living cultures) bevat, evenals 40 mg vitamine C, en zijn perfect om aan je levensstijldoelen te voldoen.

Met inbegrip van stollingsmiddelen om de darmvertering te bevorderen en te vergemakkelijken en vitamine C om vermoeidheid  te helpen verminderen (4), Gut Gummies dragen ook bij aan de normale psychologische functie (5) en helpen je cellen te beschermen tegen oxidatieve stress (6).

Retinol (vitamine A)

Retinol groeit in populariteit en is een belangrijk schoonheidsingrediënt en wordt vaak aangetroffen in schoonheidsproducten die worden gebruikt om dode en ongezonde huid te vervangen door nieuwe cellen.

Perfect voor je huidverzorgingsroutine: het is klinisch bewezen dat retinol helpt om een ​​normale huid te behouden (7) en je immuunsysteem te ondersteunen (8). Retinol stimuleert ook ontstekingsvermindering en wordt vaak gebruikt voor cystische acne.

Collageen Gummies

Belangrijk voor de beweging en flexibiliteit van de huid, collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam, het geeft de huid een 'mollig en veerkrachtig' uiterlijk en geeft kracht en elasticiteit aan pezen en ligamenten.

Onze Collagen Gummies zijn een smakelijke, granaatappelsmaak, samengesteld uit 500 mg zeecollageen en 1200 ug retinol per portie. Met toegevoegde vitamine C zijn deze gummies perfect voor de vorming van collageen (9), je immuunsysteem (10) en cognitieve gezondheid (11).

Visolie

Visolie bevat een soort vetzuren die omega's worden genoemd - de meest bekende zijn omega 3, 6 en 9. Deze soorten vetten zijn een 'gezond' vet en spelen een grote rol in je cardiovasculaire gezondheid. Gebruikt om droge huid, broos haar en nagels te helpen, visolie is essentieel in je dagelijkse routine.

Myvitamins Kabeljauwleverolie Softgels zijn een perfecte en gemakkelijke manier om visolie in je dieet te krijgen. Een unieke formule ter ondersteuning van de gezondheid van je hart en bloeddruk (12), ze zijn een hoogwaardige bron van omega 3, vitamine A en vitamine D3.

Gummies voor haar, huid en nagels

Myvitamins Gummies voor haar, huid en nagels zijn een smakelijke schoonheidsvitamine met bosbessensmaak, in de handigste vorm. Ontworpen met meer dan 8 essentiële voedingsstoffen, zijn de Hair, Skin & Nails Gummies perfect voor je dagelijkse routine.

Deze gummies bevatten vitamine C om je normale collageenvorming te ondersteunen (9), zink om gezond haar te voeden, B12 om vermoeidheid te verminderen en vitamine E om huidcellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Deze gummies zijn vakkundig ontworpen voor dagelijks gebruik zodat je je op je best voelt.

Hyaluronzuur

Myvitmains Hyaluronzuurtabletten zijn een pure bron van een vochtvasthoudende molecule die in onze huid wordt aangetroffen. Met een zeer sterke formule zijn onze hyaluronzuurtabletten vakkundig samengesteld om onze natuurlijke niveaus te ondersteunen naarmate we ouder worden.

Het is klinisch bewezen dat het de verschijning van rimpels vermindert. Hyaluronzuur wordt meestal in onze huid aangetroffen, waarbij meer dan 50% van de productie van ons lichaam wordt opgeslagen in onze huidcellen. Hydratatie van de huid is afhankelijk van hyaluronzuur en zonder dat kan onze huid droog en geïrriteerd raken.

Biotine

Myvitamins Biotine is een natuurlijke bron die helpt om de conditie van je haar, huid en nagels te behouden. Een gebrek aan biotine kan invloed hebben op ons energieniveau, het vermogen om informatie te verwerken en onze huidskleur.

Onze biotinetabletten kunnen je schoonheidsroutine een boost geven, je energieniveau verbeteren en je cognitieve gezondheid ondersteunen.

Active Women

Myvitamins Active Women-tabletten zijn geformuleerd met meer dan 10 essentiële vitamines en mineralen en zijn ontworpen om je te helpen je elke dag op je best te voelen.

Specifiek gemengd met vitamine C om onze immuunfunctie te behouden (10), onze cellen te beschermen tegen oxidatieve stress (6) en onze cognitieve gezondheid te ondersteunen. Myvitamins Active Women-tabletten bevatten ook biotine om gezond haar en huid te bevorderen (15).

Zwangerschap Gummies

Het nemen van je vitamines en supplementen is van vitaal belang voor je welzijn, vooral tijdens je zwangerschap. Myvitamins Pregnancy Gummies zijn een gummy met gemengde bessensmaak, vermengd met ingrediënten om je tijdens je zwangerschap te ondersteunen.

Onze zwangerschapsgummies bevatten voedingsstoffen zoals foliumzuur om de ontwikkeling van de foetus te stimuleren (13), vitamine E om de celfunctie te helpen (14) en vitamine B12 om vermoeidheid te verminderen.

Bericht om mee naar huis te nemen

Er zijn veel vitamines en supplementen om zowel je innerlijke als uiterlijke gezondheid te ondersteunen. Onze drukke routines kunnen er vaak toe leiden dat ons energieniveau gedurende de dag daalt. Ondersteun je dagelijkse schema door deze smakelijke supplementen aan je routine toe te voegen.

Myprotein
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Myprotein
myprotein