Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Zack George’s Supercharged Smoothie

Zack George’s Supercharged Smoothie
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Zo tankt de sterkste man van het VK na een training bij.

Zack George is 1,80 meter lang en weegt ongeveer 100 kg en bestaat nagenoeg helemaal uit pure, solide spiermassa. Vorig jaar werd hij gekroond tot de Fittest Man in het VK, na talloze cross-trainingswedstrijden en honderden en honderden intensieve trainingssessies.

Deze absolute machine van een man traint tot 12 keer per week - dus we wisten dat hij zijn voeding in orde zou hebben om zijn lichaam daarbij te ondersteunen. We vroegen hem om zijn favoriete post-workoutrecept, deze supercharged smoothie, te delen.

Het is gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten en zit boordevol essentiële vitamines en mineralen om zijn immuunsysteem te beschermen en vermoeidheid op afstand te houden, plus het heeft een gezonde dosis koolhydraten om die spierglycogeenvoorraden aan te vullen.

De chiazaden en lijnzaadpoeder zijn beide uitstekende bronnen van essentiële vetzuren en vezels, en maca-poeder zit boordevol vitamine C, ijzer en kalium.

Al met al is deze fruitige smoothie een one-stop-wonder om al het goede te krijgen na een zware sessie.

Serveert 1

https://youtu.be/rr6YfnBj3Lk

 

Ingrediënten

Methode

  1. Doe alle ingrediënten in een blender en blitz tot een gladde massa.
  2. Giet in een glas en geniet er direct van, of giet in een shaker om mee te nemen.

Voedingswaarde informatie

Calorieën376
Totaal vet12g
Totaal koolhydraten60g
Eiwit9g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein