Recepten

Fitwaffle’s Protein Hot Chocolate Bombs

Deze hot chocolate bombs MOET je geproefd hebben.

We hebben samengewerkt met Fitwaffle om je 12 van de lekkerste feestelijke traktaties te bezorgen.

Deze hot chocolate bombs zijn de kersttraktatie waar we allemaal op hebben gewacht. Gemaakt met 3 eenvoudige ingrediënten, veranderen ze in iets heel bijzonders als er warme melk over wordt gegoten. Denk aan een rijke, sijpelende, gesmolten chocoladesensatie – die ook een leuke kleine eiwitstoot bevat.

Maakt 3

Ingrediënten


Methode

1. Bestrijk je vorm met de gesmolten chocolade en zorg ervoor dat deze zo gelijkmatig mogelijk bedekt is zonder gaten, tot aan de rand. Zet 15 minuten in de vriezer om de chocolade op te laten stijven.

2. Haal elk van de chocoladebomhelften een voor een voorzichtig uit de vorm. Druk de rand van een helft een paar seconden tegen een hete pan om lichtjes te smelten, voeg dan een eetlepel Protein Hot Chocolate-poeder en een handvol mini-marshmallows toe aan het midden.

3. Smelt de rand van de andere helft van de chocoladebom door nogmaals tegen de hete pan te drukken en druk vervolgens voorzichtig beide helften van de chocoladebom tegen elkaar. Zodra de chocolade is afgekoeld, moet deze samensmelten, waardoor je een complete bol krijgt met de Protein Hot Chocolate erin.

4. Bewaar je warme chocolademelk in de koelkast tot ze klaar zijn voor gebruik, of serveer ze meteen door ze in een mok te doen en er hete melk over te gieten om ze te laten smelten. Roer continu totdat je een zachte en rijke warme chocolademelk krijgt.

Probeer deze heerlijke recepten ook:

8 Gezonde Kerstrecepten voor 2022

Recepten

8 Gezonde Kerstrecepten voor 2022

2020-12-19 08:00:52van Lauren Dawes

6-Ingredient Protein Chocolate Yule Log

Recepten

6-Ingredient Protein Chocolate Yule Log

2020-12-24 14:00:26van Lauren Dawes

7 heerlijke eiwitrijke chocoladerecepten

Recepten

7 heerlijke eiwitrijke chocoladerecepten

2021-04-21 16:00:50van Lauren Dawes

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calories 306
Total Fat 12.5g
Total Carbohydrates 36g
Protein 11.8g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.