Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Protein Toffee Apples

Protein Toffee Apples
Lauren Dawes
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Kleverige en heerlijke toffee-appels zijn een klassieke herfsttraktatie die hand in hand gaat met vreugdevuren en koele avonden. Jammer van al die suiker. Gelukkig heeft @kirstyfletcher_ deze ongelooflijke suikerarme, vetarme versie bedacht die je dieet niet van de baan zal brengen.

Met de toevoeging van Toffee Apple Clear Whey in beperkte oplage, zijn deze light apples perfect om je zoete cravings te stillen, terwijl ze alle rijke smaak behouden en ze slechts 95 calorieën per portie bevatten. Geweldig, toch?

Serveren
5

Ingrediënten

Instructies

1.

Voeg eerst de appels toe aan een grote kom of pan en bedek ze voorzichtig met kokend heet water om de was van de buitenste laag te verwijderen (dit zorgt ervoor dat het toffeemengsel blijft plakken). Droog ze volledig af en verwijder de stelen.

2.

Steek nu een satéprikker of lollystokje in elke appel en leg deze op een bakplaat.

3.

Voeg vervolgens het water en de Toffee Apple Clear Whey toe aan een shaker en schud tot het gemengd en klontervrij is.

4.

Giet je Clear Whey in een pan en verwarm zachtjes. Voeg de suikervrije gouden siroop toe en blijf roeren tot je een dik mengsel krijgt, haal dan van het vuur.

5.

Doop je appels in het toffee-appelmengsel zodat ze allemaal volledig bedekt zijn en bedek ze dan met hagelslag.

6.

Zet ze 30 minuten in de vriezer om de toffeelaag te laten uitharden en geniet ervan!

Voedingswaarde informatie

Calorieën95
Totaal koolhydraten17g
Eiwit5g
Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein